Sabtu, 21 Ogos 2010

entri pagi: sekitar aktiviti di sekolah minggu lepas.

Tunku Abdul Rahman memimpin rakyat melaungkan 'MERDEKA' sebanyak tujuh kali.


Akhbar Berita Harian menyiarkan berita kemerdekaan Tanah Melayu

Akhbar Utusan Zaman turut menyiarkan peristiwa Pemasyhuran Kemerdekaan


Akhbar The Malay Mail memaparkan Pemasyhuran Kemerdekaan di muka depannya.



salam....

selalunya bila pagi tak sempat nak online...time2 mcm ni dah berada di sekolah, tapi bila cuti mcm hari ni, adalah sedikt ruang untuk online pada pagi...bila online pagi...suasana nya tenang saja..sungguh hening, tak banyak sangat gangguan2 yang tidak diingini, spt budak2 bermain mercun dan bunyi bingit kenderaan yg bertali arus..

bulan ogos adalah bulan kemerdekaan di sekolah, pelbagai aktviti telah diaturkan bagi menyambut bulan kemerdekaan, salah satu aktivitinya Pertandingan Lagu-lagu patriotik untuk tahap 2, Kuiz,Pertandingan Medeklamasikan Sajak, Tayangan Filem "Sarjan Hassan", "Bukit Kepong". Kempen kibarkan Jalur Gemilang telah pun bermula sejak awal lagi, dan setiap kelas dipenuhi Jalur Gemilang bagi memupuk samangat patriotik kepada semua pelajar.




7 ulasan:

iza berkata...

Salam...

Selamat menyambut hari kemerdekaan...

Faarihin berkata...

selamat menyambut hari kemerdekaan dan hari raya... (^__^)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

merdeka ...tak boleh sambut labih lebih tau pose

sekamar rindu berkata...

salam......iza,

terima kasih....

sekamar rindu berkata...

salam... Faarihin,


raya lambt lagi..hehe..

sekamar rindu berkata...

salam.. b.r.u.t.a.l.s.o.l.o,


betul tu......tq singgh sini.

Nukilan Gadis Kampung berkata...

tima ksih sudi view dan follow blog saya...bagus la blog nie..banyak informasi..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy