Jumaat, 29 Oktober 2010

mengenal rahsia bibir seorang wanita

contoh bibir tebal


contoh bibir Mungil

contoh bibir Tipis


contoh bibir kemerah-merahan


Sebenarnya diri wanita itu sendiri terdapat banyak rahsia.., salah satunya adalah bibir wanita, bibir seorang wanita bukanlah menjadi daya penarik semata-mata, bibir yang ada pada diri wanita tu mempunyai banyak misteri yang tersendiri dalam menyingkap personaliti seseorang wanita.

  • Bibir wanita yang kemerah-merahan : dipercayai wanita yang mempunyai bibir yang kemerah-merahan ( bukan merah kesan gingu..) adalah jenis wanita yang sentiasa menjaga kesihatan diri, bersikap terbuka dan periang serta boleh menyesuaikan diri dan ramah dalam pergaulan.
  • Bibir pucat: walau apa pun bentuknya bibirnya, cahayanya kelihatan pucat kebiruan, wanita yang mempunyai bibir yang pucat kebiruan ini dikatakan tidak boleh dipercayai. Mereka sentiasa ingkar dan cuai dalam melaksanakan tanggungjawab yang diamanahkan oleh mereka. Juga wanita jenis ini sangat cerewet dan suka menimbulkan pertengkaran bersama pasangan. Oleh itu, suami dan pasangan perlu bijak dan mengetahui cara untuk mengawal tingkah laku mereka.
  • Bibir Sentiasa Terbuka: Wanita jenis ini mempunyai keinginan yang tinggi dari segi kehidupan mereka, termasuk keinginan seksnya adalah tinggi. Pemilik bibir jenis ini sangat bertanggungjwab, berdisiplin dalam perkara yang berkaitan kerja dan apabila diberikan tanggungjawb pasti dilakukan dengan cukup baik. Wanita jenis ini juga mudah jatuh cinta dan tidak pernah berputus asa untuk memenangi hati lelaki yang dicintainya.
  • Bibir Mungil : Wanita yang mempunyai bibir jenis ini memiliki gaya dan pesona yang akan mendebarkan mana-mana lelaki yang memandangnya. Memiliki gaya keanak-anakkan, suka dibelai, dan dimanja oleh pasangan. Wanita bebibir mungil mampu menjadi ibu yang baik serta isteri yang bertanggungjawb, namun mereka sering merungut dan berleter sekiranya keinginan tidak dituruti.
  • Bibir tebal : bibir tebal wanita jenis ini mempunyai nasfu yang kuat, suka kehangatan dan kemesraan. Jestru mereka bersikap agak bebas dan terbuka dalam soal cinta dan seks.
sumber : mengenal rahsia seorang wanita

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ermmm..mungkin! :P

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy