Ahad, 28 November 2010

CERITA KREATIF : Sekamar Rindu nak bagi BEN ASHAARI hadiah…


lama juga dok fikir punya fikir......lebih kurang 7 minit 17 saat dok fikir apa hadiah yang aku nak bagi kat abang ben ini...tiba-tiba tekak terasa haus la pulak..pergi dapur untuk buat air kopi..
dalam dok tunggu-tunggu air masak tu...terfikir untuk bagi kat Abg Ben Alicafe Power Root ini..

Kerana apa?...abg ben selalu berjaga pada tengah-tengah malam..maka kopi Alicafe Powe Root ini memang sesuai sangat laaa..moga dia tak cepat mengantuk, selalu ceria dan cergas sentiasa.. untuk postkan entri-entri yang best.... Alli Cafe ni beli dengan duit sendiri lah abg Ben..


HADIAH UNTUK ABANG BEN SEMPENA HARI JADI BELIAU PADA 30HB NOVEMBER 2010 INI..


gambar alicafe dari: klik sini.



-moga-moga abg ben terima...sape yang belum follow blog abg ben tu follow laaa.... nak follow blog abang ben klik sini...

4 ulasan:

abu muaz berkata...

hantar kopi radix lagi bagus cikgu.

Ati Masrif berkata...

salam, dah tukar lagu

hubby kak ati pun suka air tu

nak hadiah bday gak..tp dah lepas..hahaha

sekamar rindu berkata...

salam.. Ati Masrif,


hehehe..boleh apa salahnya..:)

sekamar rindu berkata...

salam..tuan abu muaz,

aaah..yg tu pun boleh..:))

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy