Jumaat, 26 November 2010

Cipta TagLine Untuk BloG ShaLLeyShaLina


Dalam dok jalan-jalan di blog sahabat, iaitu blog yang saya follow bangku kosong blog, terpandang akan contest daripada blogger yang bernama BloG ShaLLeyShaLina. Contest ini berkehendakkan saya menciptakan satu TagLine untuk blogger ShaLLeyShaLina. Betul juga tu. Ada TagLine, membolehkan orang akan mudah ingat..sebut saja tag tu, mesti orang ingat....walaupun blog sekamar rindu pun masih tak ada TagLine, tapi sekadar nak memeriahkan suasana joinlah..

Tag dari saya untuk blogger ShaLLeyShaLina adalah seperti berikut :


"GERENTI BEST...BAH...!"

TagLine, ini saya pilih dengan ringkas saja.. seboleh-bolehnya janganlah panjang-panjang, sebab jika terlalu panjang akan menyusahkan orang nak ingat ( sebenarnya aku pun susah nak cari yang panjang2.. tu yang sebenarnya....hehehe)

Apa maksud "Gerenti Best ..Bah..".. melihat kepada header blog ShaLLeyShaLina ini, dapatlah saya simpulkan bahawa beliau adalah seorang yang aktif bersukan dalam permainan futsal, oleh sebab futsal ini salah satu permainan yang best, boleh mencergasan badan dan bila badan cergas, tumpuan untuk blogging pun akan meningkat... dengan kata lain...dengan gabungan bermain futsal, akan memberi kesan kepada tumpuan diri dan boleh menulis entri-entri yang best-best untuk tatapan followernya ..

"Bah...." dihujung pula bukanlah singkatan kepada "abah" ataupun lain-lain tu...oleh kerana ShaLLeyShaLina ini blogger dari Sabah..so kena masukkan lah ayat Sabah juga...hehehe..



12 ulasan:

kak Erna berkata...

sedap pulak tagline tu..mudah diingat..gerenti menang lah..

ShaLLeyShaLina berkata...

salam. tq yea sudi join contest dan buat entri ni..gerenti best bahhh! ...heheheh....keep in touch.

MIMIE AIZA berkata...

wohooo.. tagline lah

cik SYANA'S @ I-cha comel berkata...

award dh ad...sila laa...=)

Frodo Baggins berkata...

"belasah jer!!"


ehkekekkee

*luv Syahnia* berkata...

mintk2 bjaya yea ;p
bestt tagline tu..

sekamar rindu berkata...

salam.. *luv Syahnia*,

hentam saja ..hehe..

saja nak meriahkan je..tu yg join..

sekamar rindu berkata...

Frodo Baggins,

hehehe..ya...:))

sekamar rindu berkata...

cik SYANA'S @ I-cha comel,

ok..terima kasih...akan saya ambik nanti..:)

sekamar rindu berkata...

salam....MIMIE AIZA,

tag yg biasa2 saja..:))

sekamar rindu berkata...

ShaLLeyShaLina,

saja nak memeriahkan suasana..:)

sekamar rindu berkata...

salam...kak Erna,

heheh...biasa2 je tu kak erna..yg lain lagi best2...:)

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy