Sabtu, 20 November 2010

Perhatian: Harga Pakaian Naik Bulan Depan 25%....ishh..mahalnya...


PERHATIAN.....!

harga untuk pakaian baru untuk bulan depan hingga tahun 2011 dijangka naik 25%... kepada adik-adik..abang-abang, dan kakak-kakak...kalau nak membeli pakaian bolehlah borong sekarang...jangan sampai bulan depan..bulan Disember...

25% harga pakaian tu tinggi tu.....ishh...


Ini gambar sebelum harga pakaian naik.. bayangkan pula bila
harga pakaian naik 25%.. he.. he..


Sumber gambar : anak sungai derhaka

17 ulasan:

Nurulbadiah Lai berkata...

mendalam gambar tu..hehehe..

:)

kak Erna berkata...

salam SR..betul ke ni..akak punya baju/.banyak yang dah tak muat ni..

Ainismaira berkata...

Adey,, macam banyak je nak naik tu.. yg skrg pn agak2 xmampu beli je.. isk.. habis la kembali ke zaman batu nanti.. pkai daun je.. haha..

imanshah berkata...

amboi close up gambar Vontot tu cekgu

abu muaz berkata...

sedang menunggu menteri prdagangan dan hal ehwal pengguna yang baru.

Weeda berkata...

oh kena shopping laju-laju ni..haha

sekamar rindu berkata...

salam... Weeda,

hehe....shopping banyak2 .:)

sekamar rindu berkata...

salan...tuan abu muaz,


ya saya pun sedang tunggu2 juga..

Dinas Aldi berkata...

Hah, saya pun dah baca kat Star Online tadi... aaaaaarrrrggggggggghhhhhhhhhh!!!!!

sekamar rindu berkata...

salam.. imanshah,

ambik di blog anak derhaka cikgu..

sekamar rindu berkata...

salam.. Ainismaira,

pakai daun...?? ish..bahaya juga tu...
:)

sekamar rindu berkata...

salam.. kak Erna,

apa pulak tak betul nya kak..betul la ni...

sekamar rindu berkata...

Nurulbadiah Lai,

hehe..gambar yg biasa2 je tu..

nazirafarahinomar berkata...

oh oh gosh!i adore her body, but not her cloth! =_=' sian dia miskin :(

sekamar rindu berkata...

salam.. Dinas Aldi,


aaaah..kan betul tu..hehe..

sekamar rindu berkata...

nazirafarahinomar,

moga kita tak jadi miskin mcm tu.:)

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ berkata...

ahahahha ..ne bkn krn hrga pakaian mahal ..tp x ckup kainn ..haahhahaha =))

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy