Khamis, 25 November 2010

Putera Jefri saman peguam

JEFRI dan Micha di luar Mahkamah Agung Manhattan, semalam.

PATUNG berahi Micha.


NEW YORK: Anggota keluarga diraja Brunei yang terkenal kerana kehidupan mewah, terpaksa melalui saat memalukan apabila bekas tunangnya, model kepada empat patung erotik bersaiz manusia sebenar, memberi keterangan di mahkamah, semalam.

Putera Jefri Bolkiah terbabit dalam kes saman ke atas dua bekas peguamnya sebanyak US 5 million (RM25 juta).


Dia mendakwa mereka menipunya berjuta-juta dolar ketika menguruskan hartanya, satu daripadanya Estet Sunninghill di Ascot, England, tempat dia menyimpan patung bogel kekasihnya itu.

Putera itu mengarahkan pengukiran patung dia mengadakan seks dengan Micha Raines. Terkenal kerana gaya hidup mewah, Jefri yang didakwa mempunyai kira-kira 40 wanita simpanan, pernah bertunang dengan Micha yang berasal dari Las Vegas.


Patung itu menggambarkan putera berkenaan dan Micha, yang juga bekas pembantu peribadinya dan ibu seorang daripada 18 anaknya, dalam beberapa adegan seks.


Wanita berusia 41 tahun itu dipanggil untuk menjadi saksi bagi pihak Jefri.


Micha menjawab beberapa soalan mengenai perniagaan putera itu ketika dia bersamanya.


Micha mendedahkan bagaimana Jefri sebelum ini begitu tertarik dengan peguam suami isteri, Thomas Derbyshire dan Faith Zaman, yang ditugaskan untuk menjual Estet Sunningham, sebuah rumah 23 bilik.

Antara barangan yang ditinggalkan di kediaman itu ialah patung Micha mengadakan seks dengan putera itu.


Jefri memecat peguam berkenaan pada 2006.


Beliau melantik pasangan itu menjadi peguamnya selepas hanya bertemu sekali di London pada 2004.


Setakat ini, Hakim Ian Gammermann melarang peguam bela mengemukakan bukti kehidupan mewah dan tabiat seks Jefri sebagai bukti dalam kes itu. - Agensi




sumber berita: Harian Merto




Pengajarannya: Bila dah terlampau-lampau kaya....inilah jadinya

8 ulasan:

ayaa alyy berkata...

TUH LAAA. BUAT TAK BERINGAT. HAIH. MCM2 BETUL

nurkass berkata...

subhanallah..
apa nak jadi lah..dunia..dunia..

aliesha kirana berkata...

ish2.... dikaburi nikmat dunia smpai lupa dosa pahala...

sekamar rindu berkata...

aliesha kirana,

terima kasih sudi singgah sini..

sekamar rindu berkata...

nurkass,

dunia..dunia..

sekamar rindu berkata...

salam... ayaa alyy,


moga dijauhkan semua yg tak baik tu,,,

kakchik@ella berkata...

Ya Rabbi. terkejut saya. Sungguh tak sangka. Thnks for sharing this ya.

abu muaz berkata...

ganas dia tuuu ya.

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy