Ahad, 28 November 2010

suami isteri gaduh pasal love bite

gambar tak ada kena mengena dgn entri


bukan aku dah kepoh..bukan nak kecoh..tapi kadang2 naik rimas juga.. bila dalam seminggu dua tiga kali jiran sebelah rumah aku ni bergaduh.. selalunya bila gaduh..abis riuh rendah. anak-anaknya meraung..macam-macam keluar dari mulut suaminya...dan yang paling tak best bila bunyi dentuman kuat terasa hingga ke dalam rumahku...ishh..mengganggu betul...

malam ini bergaduh lagi....tapi lain la pulak gaduhnya....

" abang..nak buat love bite saja...la..... ayat-ayat tu terdengar jelas sewaktu aku masuk dapur..

tak mau.!!!!!..tak mau.!!!!!..tak nakkk!!!!...bunyi suara si isteri pula yang agak kuat...banyak kali isterinya cakp tak mau....dan tak nak..!!

"tak mau tak apa..!!! "bentak si suami.. senyap......

itulah secebis ragam rumahtangga...kadang2 aku terkejut..dan malam ini senyum2 la......dah la gaduh2 tu kak ya.....

pesanan sr: kalau nak gaduh tu janganlah bising2..malulah sikit dengan jiran tertangga..

....

28 ulasan:

Shafa berkata...

la, pasal lovebite pon gadoh. adoi adoi...

Citarasa Rinduan berkata...

hehehehe...lalu sini pun agak malu baca entry ini.

kalau jiran ayu, ayu nak rakam pergaduhan mereka..biar kita ulang tayang hari2..
sure lama2 malu mereka nanti

kambing golek berkata...

hahahahha..buatla love bite penuh 1 leher..leh jd rantai bertakhtakan berlian

fariehan ibrahim berkata...

hahaaha
psl lovebite pom nk kecoh suamisteri, wat malu jaaa, :PP

aima in luv berkata...

hahhaa
malu kat anak2 dia sama... ish3

.sweet-ants. berkata...

mcm2 kisah rumah tangga :)

misz mas berkata...

ahaha..cool je sr denga dorg gadoh.
x pasal da jd entry kat sni..
pasal tu pon dorg ley gadoh ke..hahakk.lawak2..

atehqshe berkata...

salam,

hehe kelakar lah pulakk..pasal love bite sampai tsunami yer...

ade pasangan yg suke gitu dn ade yg siang2 dah pesan..anje jangan bt love bite yer..malu kat anak2..

tapi zaman la nie...pasanagn muda mudi yg belom berkhawin tanpa segan malu..menunjuk kesan love bite...

azieazah berkata...

Wakakakaka!

lawak, pasal love bite pun nak gaduh..
Lebih pada tu, tak penah plak nak bergaduh sebut tak nak? heee kelakor..

Dinas Aldi berkata...

jangan suami tu pi cari orang lain untuk buat love bite, udahla. masa tu mungkin aksi dalam gambar yg takda kena mengena dengan entri di atas akan dipraktikkan, heheheh

adan berkata...

nasib baik lah aku tak kawin lagi... kakaka.. ^_^

I*K*T*I*R*A*F berkata...

Doa2 je la couple ni hidup bahagia.haha =.="


sayu dgr background music! (:

MIMIE AIZA berkata...

uishh macam tu sekali

bbbashz berkata...

hehe...jiran sy plak kalo gaduh gan suami dia mesti dia akn main buaian dari magrib sampai kol 3-4 pg..yg stress nye kitorng kat umah ats la tak leh tido sbb bunyi buaian krok krak krok krak..haha tp skrg dah ok dah..dah insaf kot...hehe

sekamar rindu berkata...

bbbashz,

hehe.mcm2 gaya....kan??

sekamar rindu berkata...

salam..MIMIE AIZA,


hehe.ya..:)

sekamar rindu berkata...

salam.. I*K*T*I*R*A*F,

ya sama2 lah kita mendoakannya..:)

sekamar rindu berkata...

salam.. adan,

hehe..nanti kwin tahu laa..:)

sekamar rindu berkata...

Dinas Aldi,

masa tu perang dunia ke lima la jawabnya..

sekamar rindu berkata...

azieazah,

hehe..entah laa..mcm2 hal laa..pulak...

sekamar rindu berkata...

atehqshe,

anak muda zaman skrg..bangga tunjuk love bite tu..:)

sekamar rindu berkata...

misz mas,

dah biasa dah dgr orang gaduh..:)

sekamar rindu berkata...

.sweet-ants.

mcm2 kisah rumahtangga ada-ada saja..:)

sekamar rindu berkata...

aima in luv,

memang sangat memalukan..:)

sekamar rindu berkata...

fariehan ibrahim,

tu la tu...buar malu..

sekamar rindu berkata...

kambing golek,

hehehe..betol2...

sekamar rindu berkata...

Citarasa Rinduan,

rakam? satu cadangan yg baik tu..

sekamar rindu berkata...

Shafa,

hal ni pun gaduh..biasalah..rumahtangga mcm2 kisahnya..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy