Rabu, 3 November 2010

tak tahu nak update apa2...




aku pun tak tahu nak update apa pagi ni....

(ni pun boleh dikira update ke.? hehehe)




- tersilap ..maafkan laa

17 ulasan:

Aqilah Nur berkata...

bolehla dr tak updated ape2 kan?
:)

.sweet-ants. berkata...

eheh
xde idea update jgk
peram je dulu

abu muaz berkata...

ok la ni...

beautiful_rose berkata...

kalau dah publish,kira update lah tuh...hehehhe =p

selamat pagi.......

ita cutevirus berkata...

pagi² memang blurr..

kelisa_samudera berkata...

lagu ape ni ye? syahdu betul. hehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

tengah tak de mode la tu

Tanpa Nama berkata...

kesilapan yang dimaafkan..

sekamar rindu berkata...

salam..Tanpa Nama,

terima kasih..hehe

sekamar rindu berkata...

salam.. b.r.u.t.a.l.s.o.l.o,

aaah..betul..3x

sekamar rindu berkata...

salam.. kelisa_samudera,

lagu yg biasa2 saja...ni.:)

sekamar rindu berkata...

salam.. ita cutevirus,

hehee..yaa..blurr sikit

sekamar rindu berkata...

beautiful_rose,

hehehe..:P..haahaa

sekamar rindu berkata...

salam...tuan abu muaz,

terima kasih...

sekamar rindu berkata...

.sweet-ants.

hehe..betul..pas ni peram dulu.

sekamar rindu berkata...

Aqilah Nur,

apdate entah apa2..:)

BUJANG SUSAH berkata...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy