Jumaat, 10 Disember 2010

[18SX] Polis Rakam Pelacur dalam Keadaan TELANJANG BULAT!





Berita AP melaporkan lima anggota polis diturunkan pangkat selepas didapati merakam video dua orang pelacur dalam keadaan telanjang bulat ketika melakukan soal siasat dalam suatu operasi membanteras kegiatan pelacuran. Klip video itu kemudiannya tersebar di internet.

Jangan suspens! Kelima-lima polis ini bukanlah anggota PDRM tetapi anggota polisVietnam yang bertugas di daerah Quang Ninh yang letaknya di utara negara itu. Kelima-lima mereka diturunkan pangkat kerana didapati menyalahi etika dan disiplin pasukan tersebut.

Menurut sumber, seorang daripada enam anggota polis itu merakam kedua-dua pelacur itu bersama-sama dengan pelangan masing-masing untuk dijadikan sebagai sebahagian daripada bukti kes tersebut.

Klip itu menunjukkan wanita-wanita itu dalam keadaan tanpa pakaian di bilik hotel sementara beberapa orang polis berpakaian biasa kelihatan sedang menulis sesuatu. Kedua-dua wanita itu cuba menutup tubuh bogel mereka namun dihalang oleh polis-polis tersebut sementara salah seorang daripada mereka merakam proses tersebut.

Klip itu walau bagaimanapun tersebar di internet. Kejadian itu membangkitkan kemarahan masyarakat kerana perbuatan itu jelas membuktikan bahawa polis-polis itu telah menyalahgunakan kuasa mereka.

Pihak polis Vietnam juga sedang menyiasat bagaimana video itu boleh tersebar di internet.



58 ulasan:

Jeely jelly berkata...

giler betol.. ape punye polis r ! amek kesempatan.. arg tu nk tutup bdn dye.. dye x bg plak.. haiyaa..

gadisBunga berkata...

gilo.

Myaby berkata...

erk

malu T_T

Anisa Hang Tuah berkata...

erk

::..Dia daYa..:: berkata...

adoi..
terus tul perangai

abu muaz berkata...

nanti ada la pula polis sini tiru.

Ogy berkata...

isk2 walaupun depa tu pelacur..tp depa tetap manusiaa....hormatilah sket

Daddy Ziyyad berkata...

rasanya di malaysia pernah kecoh kononnya kes tahanan wanita diambil gambar bogel kan?

MAPPIAU berkata...

ish ish ish...ape la, sikit2 nak ambik kesempatan ish..

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

eeeeeeeeeeeeeeeee menjijikkan btoi...

wAnA berkata...

uiiih..malu loorh..huhu

eB@mamaAerish'n'Aed berkata...

ish... xsanggup....

jemput singah amek awards yer... >_<

nurayunni berkata...

ade jgk ke mcm tue..bt malu je...

Ati Masrif berkata...

eee..teruknya
mmg salah betul perbuatan tu

eman berkata...

ish1 ish! polis ape cenggituh..

Peri PiA berkata...

terkejut tgk

CGG berkata...

padan muka polis tu:)

Dinas Aldi berkata...

x baik la polis tu, mengaibkan orang. walaupun pelacur, kita x tau apa kisah hidup dia hingga dia jadi begitu.

a.samad jaafar berkata...

takpe..utk bukti yg paling kukuh tuh hihihih..

sugar2 kapas strawberry berkata...

erkkk..boleh plk.

sarah berkata...

dapat tak soalan sarah..? :)

Cik Su berkata...

uish.. memang tak patut..tak de etika betul la...

nak promote jap.. jgn lupa vote no 53 untuk bolg baru pilihan ok.. trima kasih :)

sarah berkata...

SR punye 'links' ada laa
sarah punye yang tade.. wuwu
nie mesty ta tawu sarah maksudkan yang mane kan.. hehe

khaiyisah husna berkata...

masyallah!~

sarah berkata...

"masukkan juga link sarah http://inibelogsarah.blogspot.com di bahagian website tu..baru senang kawn2 nak follow...

hari tu, kan masa saya nak tahu sarah adalah follower ke 1000, sr tercari2 hampir 30 minit.."

hehe.. kesian SR susah nak cari sarah..
mysterious betol kan.. hehe..
SR, bahagian website tu kat mana?
maaf, masalah sikit ;(

eB@mamaAerish'n'Aed berkata...

hadoiii

singgah ptg...

jemput singgah amek awards yer... >_<

sarah berkata...

hehe..
nak sarah print screen tak..? :)
senang sikit pembelajaran.. hehe

Syira Qahira berkata...

salam..

copykan je kod yang dah ada dan masukkan je dalam html yang saya dah buat tue...

mood bukan macam baju, boleh pilih2...

sarah berkata...

hee~
cube tengok entry baru sarah :)

sekamar rindu berkata...

sarah,

hehe dah tengok dah..:)

sekamar rindu berkata...

Syira Qahira,

ye..mood memang mcm baju..yang boleh pilih kat kedai..

sekamar rindu berkata...

sarah,


nop..heehe..tak payah laa.:)

sekamar rindu berkata...

eB@mamaAerish,

nanti saya singgah ambik jap lagi..:)


tq..

sekamar rindu berkata...

sarah,

tak apa...:)

:))

sekamar rindu berkata...

khaiyisah husna,

wp bukan di negara kita..tapi tak patut la buat mcm tu..

sekamar rindu berkata...

sarah,

teknikal saja tu...:) dah okey kan..?

sekamar rindu berkata...

Cik Su,


tak apa promote ..nanti saya vote.:)

sekamar rindu berkata...

sarah,


dapat..:)

sekamar rindu berkata...

sugar2 kapas strawberry,

:) mcm2 hal..kan.

sekamar rindu berkata...

a.samad jaafar,

tu la tu...kin nak buat bukti dalam mahkamah nanti kot

sekamar rindu berkata...

Dinas Aldi,

memang tak baik buat mcm tu..wp dia pelacur..tapi masih lagi orang ..
bukan haiwan..

sekamar rindu berkata...

CGG,

tindakan telah pun diambil ke atas anggaota polis tersebut...

sekamar rindu berkata...

Peri PiA,

sangat mengejutkan...

sekamar rindu berkata...

eman,

entahlah...mungkin nak ambik kesempatan kot...mumgkin wat koleksi peribadi..

sekamar rindu berkata...

Ati Masrif,

memang salah tu kak...dan bila salah tindkaan perlu diambil..

sekamar rindu berkata...

nurayunni,

memalukan..dan menjatuhkan imej pasukan polis negara tu..

sekamar rindu berkata...

eB@mamaAerish'n'Aed,


terima kasih..

sekamar rindu berkata...

wAnA,

memang sangat memalukan..

sekamar rindu berkata...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,

sangat menjijikkan..ya..memang x patut.

sekamar rindu berkata...

MAPPIAU,

tu la tu..nak ambik kesempatan je keje nyaa...:)

sekamar rindu berkata...

Daddy Ziyyad,

ya pernah berlaku..tapi yg bezanya di malaysia bukan pelacur.

sekamar rindu berkata...

Ogy,


tu laa..memang x patut..walau sapa pun dia..

sekamar rindu berkata...

tuan abu muaz,


minta2 janganlah berlaku..:)))

sekamar rindu berkata...

::..Dia daYa,

memang teruk..:)

sekamar rindu berkata...

Anisa Hang Tuah,

terkejut ke..?

sekamar rindu berkata...

Myaby,

sangat memalukan...

sekamar rindu berkata...

gadisBunga,

memnag gila seks polis tu..

sekamar rindu berkata...

Jeely jelly,

tu la tu,,,tak patut buat mcm tu.,

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy