Rabu, 22 Disember 2010

akibat geram kat isteri...



kerana geram pada isterinya yang asyik komplen yang kereta tak sejuk...tukarlah ekon tu bang.." ( lebih gitulah lebih kurang..) seorang lelaki telah memasang ekon kereta spt dalam gambar di atas..


skrg isterinya..senyum puas....:))




20 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

berapa horse power lah punya ekon tu kan...:)

Azwazee Mohd Daim berkata...

sampai macam tu skali kasihkan isteri yg kepanasan..;p

baincardin berkata...

ngamuklaa bini dia nanti..hehe...^_^'

Anisa Hang Tuah berkata...

woaahhahaaa
ade je cmtuu
pelik tp menrik..

em,lukisan2 kat blog tu nis lukis pakai paint..
sambil berangan sambil melukis

ade yg pakai paper,

(:

Syafiq Rosli berkata...

haha..agak2 ada berlaku tak dekat mlysia

wida berkata...

alamak..camni pon ade ker.hehe

FaraCuna berkata...

hahaha..giler power husband dia..

zahra pazim berkata...

hahaha. kreatif dan inovatif sungguh!

MAPPIAU berkata...

hahahahaha tu konpem dah tahap beku dah tuh duk dalam kete tuh adoiiila...

Dinas Aldi berkata...

haaa tu diaaa! ambik engkau! kalau x sejuk lagi, memang over la bini dia.

auw, erra fazira!

sekamar rindu berkata...

salam kak Dinas..

biar ketar menggigil...kan.

tq akak..sudi komen sini..

sekamar rindu berkata...

MAPPIAU,

betul tu..puan.:)

sekamar rindu berkata...

zahra pazim,

tu la pasal..

sekamar rindu berkata...

FaraCuna,

hehehe..tu tandanya suami sayang isteri...:)

sekamar rindu berkata...

Syafiq Rosli,


haha tak tahu laa ada ke kat malaysia..

sekamar rindu berkata...

Anisa Hang Tuah,


hehe...tapi lukisan u comel2

sekamar rindu berkata...

Anisa Hang Tuah,


hehe...tapi lukisan u comel2

sekamar rindu berkata...

baincardin,

hehehe..

sekamar rindu berkata...

Azwazee Mohd Daim,

isteri adalah segala2nya...:))

sekamar rindu berkata...

Daddy Ziyyad,

hehe..entahlah..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy