Selasa, 21 Disember 2010

comelnya baby ini.....









sangat comel melihat baby ini...tak pasti yang mana satu yang lebih comel dan lebih cute, adakah sebelum disolek ataupun selepas disolek.....

apa2pun baby ni memang comellah.....:)


34 ulasan:

chikadakbiru berkata...

uwaa tomeynyerr...byk gelam laa sama ini baby....

the Dream Chaser aka CNEN AFI berkata...

sgt2 chumel! sy rase yg tak mekap lagik chumel. diorg chumel naturally.

CGG berkata...

mmg sume tembam2
comei2

alyaaboolat berkata...

alala...comey sgt baby2 tuh..geram je ase..hehe

::..Dia daYa..:: berkata...

Comel bila belum disolek.

betul tu baby memang comel

Ogy berkata...

kalo dh baby,,mesti cutenyaaa....suka semuaa!!


huhuhu nk baby.........

wahida berkata...

saya lg prefer baby ni pas disolek...eh, tapi x solek pun lg comel...

Daddy Ziyyad berkata...

baby semuanya comelllllll....
just curious, baby tu dipakaikan contact lens ke? atau photoshop?

AdiaLuze berkata...

Alahaiiiii...cutenye...Cam barbie doll jeee..geram..cam nak cubit2 je rasa... :D

Azwazee Mohd Daim berkata...

agak cute lah baby2 ni..;p

Miss Ziela berkata...

comel giless baby2 ni semua..rasa macam nak culik 3 org dari mereka..heheh

zuhanismohamed berkata...

hehe..comel..dua2 pun comel jgk :)

Faarihin berkata...

hahaha.. comel..

tapi yang last tu nampak cam orang tua plak.. hahahaha..

si para para berkata...

chumel betul..hehe tapi yg asli lagi chumel kot..yg solek tu nampak mcm plastik je,hehe

ANATI SOKI berkata...

ahahah.. boleh plak diorng edit smpai cmni.. hehehe

Rozuan Ismail berkata...

bila baby make up

nunama berkata...

baby mmg comel lah. hehe
tapi, yg selepas disolek tu mcm tipu. edit gune photoshop or pape ke? just wondering. hehe

sekamar rindu berkata...

nunama,


entahlah...hehe..

sekamar rindu berkata...

Rozuan Ismai,

entahlah...:))

sekamar rindu berkata...

ANATI SOKI,

orang yg pakar memang boleh..:)

sekamar rindu berkata...

si para para,

sanagt comelkan..:)

sekamar rindu berkata...

Faarihin,


tua? hehe.....entahlah dia orang ni aaaa edit

sekamar rindu berkata...

zuhanismohamed,

sangat comel kan..:)

sekamar rindu berkata...

Miss Ziela,

sangat comel..:)

sekamar rindu berkata...

Azwazee Mohd Daim,

memang cute..

sekamar rindu berkata...

AdiaLuz,

hehe..sangat geramkan..so cute,,

sekamar rindu berkata...

Daddy Ziyyad,

hehe...ya..semua comel2..belaka..

sekamar rindu berkata...

wahida,

baby memang dilahirkn comel2 belaka...

sekamar rindu berkata...

Ogy,


betul tu....:)) tq singgah komen sini,..

sekamar rindu berkata...

CGG,

terima kasih singgah komen sini..

sekamar rindu berkata...

alyaaboolat,

yups...sangat comel..

sekamar rindu berkata...

the Dream Chaser,


ya sangat comel..

sekamar rindu berkata...

chikadakbiru,

hehehe..gelam ekkk...:::

sekamar rindu berkata...

terima kasih sudi singgah komen..:)

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy