Selasa, 28 Disember 2010

[Gambar ] Punca Zakar Tegang.....memalukan sajalah Pakcik ni...ishhhhh

artis ini sedang gelek cantik punya...pakcik sebelah tegang laaa pulak..ishh

rasa tak best..dia betul2 kan seluar..ish..nak cover line la tu..org dah nampak laaaa..

pakcik ni senyum-senyum la pulak..

pakcik jeling punggung..pun masih tegang juga..haahhaha

yang ni lagi parah dua orang pakcik tegang...ishh

Entri ni bukan nak bagi tips untuk tegangkan zakar. Tapi nak bagi anda tengok apa punca "tut" pakcik kat atas ( lihat gambar dalam bulatan) ni pelik semacam jer? Korang faham-faham je lah ye.hehe



soalan cupu emas.? nape pakcik tu jadi mcm tu...?



ni lah betapa bahayanya dangdut ni....ish

22 ulasan:

Amoi MiyaSya berkata...

erk ? dua2 salah !

Nurfatin Liyana berkata...

sbb pompuan tu ?

Odah+One = OdahOne berkata...

alamak malu plak nak tgk pakcik tu py tut...rasain goyangnya pak! bikin capek loh tegang terus-terusan begini!

Atira Aidil berkata...

tak senonoh betul.. dah tua tua pon mcmtu -_-'

MiYOKO TACHIBANA berkata...

hahaha..bikin malu jerk pakcik tuu...

sbb nmpk pompuan tu gelek2 laaa

Mama Zara berkata...

pakai lagi seluar fit! ahaha..kantoiiii

Entry Terkini:
Ragam Keluarga Inchik Moza - Perfume apakah yang paling best?
Dunia Aku Ibu Muda - Ke'prihatin'an rakyat Malaysia di jalanraya & Anak itu rezeki wehhh!

My Little Diary berkata...

salam,

haha... sapa lah kena balun dgn pakcik tu nanti... :p

Tok Esah berkata...

alah bapak2 ni, malu org2 seberang jer.. adoi!!

bidadari berkata...

salam SR..

pakcik 2orang tu tak salah...
penyanyi dangdut yg seksi tu yg salah....lelaki mana yg tak ghairah kalau dah wanita cantik body lak solid tergedik2 depan dia kan kan....hihi

ishh..ishh

misza berkata...

apa la. kalau tak naik pentas tak la kantoi camni...

y-A-n-A berkata...

pakcik oO pakcik..
-_____-

zOuL.MzMn berkata...

pakcik tu salah parking kot..
opsss!

Rafidah Bakri berkata...

hahah
memalukan dua2 pak cik tu

ieMa ackLes berkata...

pakcik 2 sengal..
y pmpuan lg sengal!!

MAPPIAU berkata...

adoiii la perempuan tuh memalukan sungguh la, tapi pakcik2 tuh pun same naik gak issh...

Hanisah Safian berkata...

isk.malunyee.

Hanisah Safian berkata...

isk.malunyee.

Jalanan Hamba berkata...

memang memalukan... janganlah diikut perangai kedua pakcik dan artis tu... mungkin pakcik tu nak tunjuk yang dia masih bertenaga dan bisa mengalahkan orang muda he he he...

abu muaz berkata...

pakcik tu tak salah....
tepat dengan nalurinya.

"Hanya Aku" berkata...

adush... dua2 pn salah...

Vanilla Popsicle berkata...

photoshop mungkin?

sakdi berkata...

memang xleh cover ke kalu berlaku?? haha

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy