Khamis, 30 Disember 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

lepas makan malam...online kejap....sebaik buka blog..tengok-tengok ada tag... tag daripada Puan Nordiana dari blog MAPPIAU... Penganjur tag ini ialah bro eqbalzack..melihat hadiahnya pun wahh..sangat menarik..hehe.. terima kasih Puan Nordiana..( mamairfan).


syarat-syaratnya:

1. Jadi Followers eqbalzack.com. ( sudah follow dah)
2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"
3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com.
4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu.
5. Tinggalkan link anda pada entry ini.


Tarikh Tutup:
1.1.11 jam 1.11 pagi


logo ikea ni....hebat ni

Table Lamp IKEA yang comel dan cun


Frame & Tea Towel Table IKEA


Saya dengan ini dengan segala hormatnya "meng tag" Cik Jelita untuk join Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

kepada sesiapa yang nak join pun boleh..klik saja di link tu...manalah tahu ada rezeki...:)


1 ulasan:

MAPPIAU berkata...

wah cepatnyer cekgu buat, terharu terharu hehehehe mudahan berjaye yea cekgu hehehe :D

tenkiu sudi buat tag saye yea :)

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy