Jumaat, 17 Disember 2010

hukuman yang wajar dilakukan ke atas pemandu bas yang suka tinggalkan penumpang...


Inilah hukuman yang dijalankan ke atas pemandu bas ( bukan di negara kita) yang suka sangat meninggalkan penumpang2nya...tak pasal2 kena beli tiket yang baru..gara2 sikap pemandu bas yang kurang bertanggungjwab...

..


..nasib baik tak apa-apa.....

22 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

biar dia rasa..kadang2 ada gak kat negara kita ni

Daddy Ziyyad berkata...

Hahahaha...drebar bas yang suka bawak bas macam pelesit kat Malaysia, memang patut kena macam ni..PLUS diletak kerengge sekali..

raudhah berkata...

salam sekamar rindu..

tahniah anda di tag utk kontest ni.

Join la yek. ngee=)

http://anaraudhah.blogspot.com/2010/12/kontest-blog-terkemas.html

Ujang9897 berkata...

mak ai..hahaha

Zie berkata...

hahahahaa...

Sephi Sephia berkata...

Macam mana pula kalau yang bawa dan langgar mati di Malaysia ni?

anakibu berkata...

penumpang lambat naik bus kot...tue kena tinggal...hihihihihi

Dinas Aldi berkata...

akak ada pengalaman tengok penumpang bas ekspres sengaja ditinggal driver bus kat hentian R&R.

dari mula perjalanan lagi mood driver tu tak bagus, asyik maki hamun. bila ada penumpang mintak dia berhenti sebab nak ke toilet, lagi dia maki hamun. kemudian bila berhenti, sekejap ja dia dah nak jalan.

akak tak turun, duduk ja atas bas. akak takut sungguh masa tu, maklumlah masa tu akak budak lagi, huhuhu

luahfikiran berkata...

SALAM,
ITU HUKUMAN TINGGALKAN PENUMPANG ! KALAU LANGGAR ORANG, MACAM MANA PULAK HUKUMANNYA? MINAT JUGA NAK TAHU, DI NEGARA MANA TU?

yoreyore berkata...

haha..style beb pic 2..^_^

Mr.Ix berkata...

patot buat kat malaysia.....biar padan muka....tp public biasa buat cmtu kn....

salam blogwalking yer...hehee

sekamar rindu berkata...

terima kasih pada yang komen

Sepatu Hijau berkata...

salam

bz sngt ke, dah jrng nampak tapak kat blog say :(

Hanis Azla berkata...

rasakan.. harap2 pemandu lain jdkan iktibar.. Salam kenal yer..

Ati Masrif berkata...

mak aiii...

ganaslah..jgnlah mcm tu

♥ manje ♥ berkata...

salam ziarah

macam2 perangai orang2 ni kan...
jgn membunuh sudah ~

wida berkata...

HEHE..kesian pon ada

sekamar rindu berkata...

salam..

wida, memang kesian..

MAPPIAU berkata...

hahahaha fadan muke..suke lagi tinggalkan penumpang...

tapiii kesian pun ade waduh waduh hiks

IMANSHAH berkata...

adik saya pernah kena tinggal kat stesen tumpaty..kami kejor bas sampai lstesen Kota bharu..mujo sempat

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ha3~ mcm menarik.. bleh apply kt mlysia nih! ha3~ ^_^

ahsfantasy24 berkata...

mmg patut pn.. hehe

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy