Sabtu, 25 Disember 2010

Ibu Dan Anak Mati Melekat Kerana Bersetubuh


Kejadian ini sungguh terkutuk. Ibu dan Anak meninggal dalam keadaan sedang bersetubuh. Kisah kejadian ini adalah, persetubuhan antara Ibu yang berusia 30 tahun, dengan anak lelakinya berusia 15 tahun. Keduanya tetap melekat seperti terkunci. Pasangan ini sempat dilarikan ke sebuah hospital di kota Gorontalo Indonesia. “Namun malang, pasangan ini meninggal beberapa jam setibanya di hospitalt,” kata seorang petugas hospital tempat pasangan persetubuhan itu dirawat kepada wartawan Gorontalo Post.

Di Gorontalo, kes ini menjadi aib besar. Baik keluarga mahupun pihak hospital sama-sama menutup kes daripada diketahui orang awam.Namun, dari penyiasatan wartawan Gorontalo Post (Group JPNN) ketika sampai di hospital pasangan bersetubuh ini memang sudah dalam keadaan lemah. Tidak jelas, sudah berapa lama pasangan persetubuhan melekat sehingga tak boleh dilepaskan.

Beberapa sumber lain yang dekat dengan keluarga menyebutkan, sebenarnya pasangan ini sempat bertahan beberapa hari sebelum akhirnya diputuskan untuk membawanya ke hospital dan akhirnya meninggal dunia. Di hospital pasukan perubatan memutuskan untuk membedah untuk memisahkan keduanya.”Pembedahan itu terpaksa dilakukan kerana keadaannya memang memaksanya begitu. Mereka kelihatan sudah lemah, dan terus memburuk,” jelas petugas hospital.

Sayangnya, informasi bila dilaksanakannya pembedahan terhadap keduanya, Gorontalo Post tak berhasil mendapatkan informasi yang pasti. “Kami kurang tahu bila dilakukan pembedahan hanya yang jelas sudah dibedah,” kata sumber Gorontalo Post .”Kami dengar sudah meninggal dunia. Tapi kami tidak tahu bagaimana selanjutnya,” sambung sumber tersebut.

Lebih lanjut informasi yang diperolehi, setelah meninggal jasad ibu dan anak tersebut sempat diletakkan di bilik mayat. Jasad keduanya dibawa pulang oleh pihak keluarga. Proses pengeluaran jasad itu pun dirahsiakan juga. Beberapa sumber mengatakan, jasad keduanya dibawa dengan van ambulance ketika tengah malam. Dan ada sumber mengatakan mayat mereka tidak disimpan di bilik mayat tetapi terus dibawa balik melalui pintu yang dirahsiakan.

Apakah memang ini semua tanda-tanda nyata akhir zaman semakin dekat, kiamat sudah diambang pintu kedatangan, Wallahu a’lam semoga Tuhan senantiasa membawa kita pada jalan yang lurus dan benar. – borakkosong.com



.....seks kebinatangan.....

16 ulasan:

tomatokering :) berkata...

aishh . macam2 . peringatan utk semua nih . allah dah bagi banyak petunjuk utk kita sebenarnnya .

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

Sungguh mengaibkan dan memalukan.. bgmana ibu & anak blh bernafsu mcm tu

syira aka sepatu hijau berkata...

salam

buang jelah kotak shoutmix tu kalau blog berat :)

dayah SnoW Heuka berkata...

astaghfirullahalazim.... ta sangka ada kejadian mcm niyh. IBU dan Anak pulak tuh..

ahsfantasy24 berkata...

na'uzubillah~

trkutuk perbuatan tu..

Norhayati Rostam berkata...

Selama saya membaca cerita yang sama sebegini, tidak ada pasangan yang dapat hidup lama.

MAPPIAU berkata...

nauzubillah dunia dah nak akhir zaman :(

sekamar rindu berkata...

MAPPIAU,

dunia di zaman memang berlakunya hal yg pelik2

sekamar rindu berkata...

Norhayati Rostam,

betul...Allah swt bayar cash..terus

sekamar rindu berkata...

ahsfantasy24,

sangat terkutuk...

sekamar rindu berkata...

dayah SnoW Heuka,


ikut nafsu syaitan...

sekamar rindu berkata...

THE LEKAT LEKIT STORY,

memang sungguh mengaibkan..dan memalukan seluruh dunia..

sekamar rindu berkata...

tomatokering,

entahlah..allah bagi akal tak digunakan...

sugar2 kapas strawberry berkata...

astagfirullahhalazim..moga kita dijauhkn bnda2 cmni

sekamar rindu berkata...

sugar2 kapas strawberry,

moga kita dijauhkan benda yg buruk ini..

sicomot-comel berkata...

mengaibkan sungguh..
tp pernah bce satu kisah pasangan berzina,,meninggal dlm keadaan melekat mcm tu jugak..
mati dlm timbunan rumah yg runtuh~

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy