Khamis, 2 Disember 2010

janganlah buat mcm ini kat anak..

letak anak di belakang, anak pula terhimpit..sakit anak tu..!


letak anak dalam kete sorong..ishh seksanya

biarkan anak main2 ngn singa...sekali nya telan ko singa tu..kang..





kesian la kat anak tu...



sumber: klik sini

32 ulasan:

rieyana ynn berkata...

mesti dak tu tak selesa kan...;d

IMANSHAH berkata...

eh tang letak ngan singa tu kesian tol..berhati binatang la mak bapak dia

AdiaLuze berkata...

Ya Allah...Sabo je la depa ni kan...

Rasanye, anak2 diaorg ni tulang besi, urat dawai kot..Hehehehe

MAPPIAU berkata...

ish siannyer anak tuh..kejamnyer makpak dieorang...

Ati Masrif berkata...

salam SR,

ini kes orang2 jahil

mereng ...otak 3suku ape?

Dinas Aldi berkata...

Hapa ke buta perut benor? macam2 la manusia ni.

~nadyahoney~ berkata...

cube kalau buat org dewasa pulak cmtu, baru trase seksa

wida berkata...

kesiannya..kalau x nak jaga anak tu, meh bg kat sy.

a.samad jaafar berkata...

hanya fikirkan keselesaan diri..anak jadi no2..ramai yg macam itu..

Myaby berkata...

hahahahhahaa

yang last tu terbaik

kesian budak tu..

^_^

MIMIE AIZA berkata...

uishh kesiannya

sekamar rindu berkata...

salam... Myaby,

yaaa? hehe..:)

sekamar rindu berkata...

salam... a.samad jaafar,


selalu di shopping complex pun ada buat mcm tu..tapi x delah seteruk mcm gitu..

Dilema Si Tangan Basah berkata...

anak dalam troli tu nampak selesa je. ehhehe

sekamar rindu berkata...

salam...wida,

hehe..kat saya pun boleh..:)

sekamar rindu berkata...

~nadyahoney~,

buat mcm tu kat kita yg dewasa ni..akan sakit gak laa..:)

sekamar rindu berkata...

Dinas Aldi,

memang buta hati..buta segala2nya..:)

sekamar rindu berkata...

Ati Masrif,

setuju dengan awak..memang tak guna punya orang buat anak mcm ni..

sekamar rindu berkata...

MAPPIAU,

memang sangat kejam..tak ada hati dan perasaaan..

sekamar rindu berkata...

AdiaLuze,

kalau tulang besi boleh aa buat mcm tu..

sekamar rindu berkata...

IMANSHAH,

sepatutnya kena orang dewasa yang dok situ..:)

sekamar rindu berkata...

rieyana ynn,

betul tu...:))

kak Erna berkata...

memang kesian betul..dah badan bapaknya besau..lemas la budak tu..ish3

amiey lee berkata...

alahai sian baby2 tu..hampeh betul

Nur Mudrikah berkata...

ya Allah..kesian budak tu

Nurhidayah Bahari berkata...

perghhh...gile btol lah!

sekamar rindu berkata...

Nurhidayah Bahari,

memang gila..jenis tak sayang anak..

sekamar rindu berkata...

Nur Mudrikah,

ya sangat kesian...apa jenis ayah la mcm ni

sekamar rindu berkata...

Dilema Si Tangan Basah,

hehe..selesa ke tu..? hehe

sekamar rindu berkata...

amiey lee,

saya pun rasa mcm tu.

sekamar rindu berkata...

kak Erna,

tu la kak erna..

Ummi Alifya berkata...

ya Allah..sedihnya entri nih...aku menangis...kesiannnnn sangat anak2 tu....

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy