Rabu, 22 Disember 2010

kantoilah pulak....gambar ni..........

sambil2 syok snapp pompuan ni pulak dok menggaru..ishh


Ni tak tahulah disengaja ataupun tidak



Eeee....apalah yang dibuat oleh dua mamat kat belakang tu..gay ke???



yang ni pics paling sadis...ishh..



Pengajaran yang boleh dibuat selepas meihat pics tersebutlah...sebelum nak ambik gambar tu..pastikan line nya betul2 clear..barulah snap..jangan main pakai hentam saja.....

gambar yg elok2 dah jadi tak best nak tengok....




13 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

pic dah cantik..tapi ada je org buat slack dalam tuh,,apa la nasib

mia.lia berkata...

hahaha....cayelahh..hehe

Hishyamuddin berkata...

hahhaa..mcm2 la

yong_liza berkata...

kah kah~

.sweet-ants. berkata...

hahaha. xpasal

ANATI SOKI berkata...

wahahaha.. anat gelak guling2.. wahaha
tpai yang atas skali tuh.. adooih.. malu kot

cikgu isza berkata...

memang kantoi..
betul tu.. akak selalu pastikan background sesuatu gambar tu ok tapi kadangkala kantoi juga..

sekamar rindu berkata...

cikgu isza,

hehhehe....tq komen.

sekamar rindu berkata...

ANATI SOKI,

gelak..guling2 ya..hehhehe

sekamar rindu berkata...

yong_liza,

terima kasih singgah komen..

sekamar rindu berkata...

Hishyamuddin,

memang mcm2..

sekamar rindu berkata...

mia.lia,

hehe..tq singgah komen

sekamar rindu berkata...

Rozuan Ismail,

tu laaa tu...punah gambar..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy