Selasa, 7 Disember 2010

kelebihan wanita jadi Juru Tol.......

gambar hiasan

Tol..toll...tol.......mungkin kita pernah dengar lagu ni kan..( ya ke? )...lagu yang glamer lewat masa dulu...bila bercakap dengan tol sebenarnya, wanita lebih banyak kelebihan.....

antara kelebihan-kelebihan wanita menjadi juru tol nak tahu....:)


  • kalau musim buah-buahan mesti best.. dapat buah durian dan rambutan free masa keje..( ada...pernah saya tengok dulu masa on the way ke KL dulu)
  • dapat duit poket dari pemandu lelaki yang bayar duit tol dengan duit besar " keep the change"..fuhh..bestnya...
  • hanya dengan melemparkan senyuman yang manis atau kata-kata manis pemandu malam hilang mengantuk... contohnya.." hai bang....ngantuk ker..?"
  • hehe..dapat bunga, ada tu, siap bagi kad lagi.. Ajak keluar makan.., nak pergi tu belum laa tentu lagi, tapi yang penting dapat bunga...:))
  • dapat berkenalan dengan pemilik-pemilik kereta yang mahal-mahal...mana tahu, dapat jodoh.siapa tahu...( khas yang belum kawin saja laaa..)


.....

24 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

hehehe
kaang2 tgok diorang keje tol cam best jee

Ziey Zain berkata...

haha,..iyaka niey,ehehe..

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

teringat cerita tol gate girl... kekekeke.. Tuah tol gate girl dapat kawen dengan mamat pakai BMW

kiwi berkata...

uish..btol ke ni??

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

ader cousin yang keje jurutol siap dapat training g jepun lagi 3 bulan
adoiii...mmg jeles giler
MY RECENT POST : Jom pegi Digi K-POP Live Concert di Malaysia

نور فضيلا berkata...

tapi kadang2 kete2 mahal2 ni pakai touch n go je!

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

suka biler bayar tol pastu cakap "terima kasih ~nama jurutol~" hehe... MY RECENT POST : Jom pegi Digi K-POP Live Concert di Malaysia

hafiz berkata...

lorong tunai tinggal 2 lorong je..yang lain semua dah guna tng & smart tag hu3..

Syira C Gadis KidaL berkata...

salam..

tu kalau yang positif,, yang negatif ada gak..haha

tiba-tiba kena perompak buatnya hulur pisau, huhu..

Solihin Zubir berkata...

dulu pernah kena hon ngan kereta blkg sbb ngorat awek tol tu.. haha..

sekamar rindu berkata...

Solihin Zubir,

hehehe..wah sempat lagi tu....hehe

sekamar rindu berkata...

Syira C Gadis KidaL,

yang negetif tu..minta dijauh2kan laa...:)

sekamar rindu berkata...

hafiz,

ya..ada juga org kaya guna tunai..:)

sekamar rindu berkata...

: Princess MOMOY,

hehe..suka ya..?

sekamar rindu berkata...

نور فضيلا,

betul...:)

sekamar rindu berkata...

: Princess MOMOY,

wah bestnya sampai jepun..

sekamar rindu berkata...

kiwi,

hehe..entri santai saja ni..:)

sekamar rindu berkata...

THE LEKAT LEKIT STORY,

wah bertuahnya...:)

sekamar rindu berkata...

Ziey Zain,

:)) ni entri santai saja...:)

sekamar rindu berkata...

Anisa Hang Tuah,

hehe..mcm bestkan..:)

azana berkata...

nak keja tol la lepas ni..hehe

ainakhani berkata...

dapat buah kan ?

bestnya !

raudhah berkata...

dapat berkenalan dengan pemilik-pemilik kereta yang mahal-mahal...mana tahu, dapat jodoh.siapa tahu..

sekali tangkap cintan ngn drebar tuan kereta mahal2...uihhhh...cedih2...pastu, ade plak jodoh...alahai...

nunama berkata...

hehe.
setiap pekerjaan ada kebaikan2 dia. :)

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy