Rabu, 1 Disember 2010

kisah si anak kembar ....



4 orang bakal ayah sedang menunggu di bilik menunggu di Hospital sementara isteri masing-masing sedang berjuang untuk melahirkan anak.

Kemudian keluar nurse dan memberitahu kepada ayah pertama, "Tahniah, kamu sekarang telah menjadi ayah kepada kembar dua!"

"Mungkin satu kebetulan" kata ayah pertama. " Saya bekerja di Twin Star Enterprised"

Kemudian keluar pula nurse lain dan memberitahu kepada ayah kedua, "Tahniah! awak mendapat anak kembar tiga!"

"Wooow!, mungkin satu kebetulan" jawab ayah kedua."Saya kerja di 3M Corporation"

Keluar pulak nurse lain dan memberitahu ayah ke ketiga,"Congratulation! isteri you dapat kembar empat,"

"Alhamdulillah! Mungkin juga satu kebetulan". Saya kerja di Four Season Hotel!"

Pada masa ini ayah yang ke empat kelihatan amat tidak menentu dan gelisah.

Kesemua ayah-ayah yang menunggu pun bertanya, "kenapa risau sangat??"

Jawab ayah keempat,"Saya bekerja di Seven-eleven"


13 ulasan:

aima in luv berkata...

hahha,, takot si ayah yng 7eleven 2....

Dinas Aldi berkata...

kahkahkahkah! adeh, jenoh la dia!

IMANSHAH berkata...

salam, aduss, ambik jelah kembar 7 pun ok..anugerah tu

rieyana ynn berkata...

wah...7...kehkeh...;d

MAPPIAU berkata...

hahahahaha...camne la pewut bini die eak..

MENJEJAK DEWASA~ berkata...

hehehe.
macam-macam!

sekamar rindu berkata...

MENJEJAK DEWASA,

saja tok memeriahkan hati yg sedang gundah saja..:)

sekamar rindu berkata...

MAPPIAU,

entah laaaa..tu..:))

sekamar rindu berkata...

rieyana ynn,

hehe..tq singgah komen sini..

sekamar rindu berkata...

salam.. IMANSHAH,

betul...ambik sajalah..:)

sekamar rindu berkata...

Dinas Aldi,

hehe.memang jenuh...apa taknya..7 orang..

sekamar rindu berkata...

aima in luv,

hehe...ahh..takut..

AdiaLuze berkata...

Muahahaha..Kalo bpk dia keja kat 99 speed mart lagi naya kan..wakakakaka

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy