Ahad, 19 Disember 2010

Melihat Gambar...aduh...membuai rasa..nak gelak pun ada....

Duduk kat bonet pun jadilah. Yang penting boleh ikut.


Sape yang jual budak ni? Siap masuk dalam bakul plastik lagi.


CCTV hidup. Kalau semua kedai dan pejabat buat macam ni, lingkuplah syarikat yang menjual CCTV.

Bagus makcik ni, bawak basikal pun pakai helmet. Keep it up yer makcik. Jangan peduli apa orang nak kata. Hehee..


Safety first. Maklumlah, walaupun kat bas, apa-apa pun boleh terjadi.

Lamborghini buatan Malaysia. Biar tak sama asalkan serupa.


Tolak jangan tak tolak.


santapan mata di pagi hari...wp line tak berapa ok..tapi sempat post beberapa entri pagi ni...



20 ulasan:

Hishyamuddin berkata...

wah, menarik giler pix2 ni sume.
yg xleyh bla nye yang pakai helmet lam bas..sengal..haha

kak Erna berkata...

SR..santapan minda pagi2 ni..memang lucu..tapi..ada ke orang nak letak anak dalam plastik beg..kejam..

Novelgurl berkata...

hahha.comelnya budak tu.

d_LA berkata...

hehe..lawak..lawak..ilang ngantuk dla pepagi ni lyn pic cenggini :)

ahsfantasy24 berkata...

hehe..
yang guard tu mmg xley than nk glak,
bjet nmpak klw ad owg nk mncuri, hehe..

Dinas Aldi berkata...

kahkahkahkah lawak! terima kasih dik

Amirah Yusof berkata...

best2..yang cctv tak bleh blah..

Sepatu Hijau berkata...

salam

apakhabar ?

MAPPIAU berkata...

hahahahahaha gelak guling2 dah nih tengok gamba2 tuh lawak lawak...hihihi

anakibu berkata...

mcm2 erkk..ragam manusia....

sugar2 kapas strawberry berkata...

miahahahhha.lawak kot budak dlm plastik tuh

Sephi Sephia berkata...

Hahaha...
kehidupan dalam keselamatan yang melampau!

shahraily berkata...

hahaha..menarik2..pakai helmet macam dalam f1 tu..^_^

Affan Ruslan berkata...

yang bayi dalam plastik tu macam bahaya, takut lemas


Entry terbaru: Aktivti Gila Semasa Musim Sejuk

manna_salwa berkata...

haha. lucu bangat foto2nya..

(sy bkn Indonesian..sje2 je ea.. hehe)

Vanilla Espresso berkata...

haha..lawak tul lah..gambar kat atsnie

E.d.Y berkata...

budak dalam plastik tu mmg terbaik..huhu

Sepatu Hijau berkata...

salam

ada kata2 saya yang membuatkan awak terasa ke?

tipahbee berkata...

kelakar eh gambar2 tuh

Solihin Zubir berkata...

ahahhaa... mmg lawak...plg lawak budak lam beg plastik tu.. hehe.. comel!

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy