Jumaat, 10 Disember 2010

memang tak patut mak buat kat anak mcm ni...


seorang ibu yang geram kat anaknya ( baby nya yang berumur 10 bulan lebih) asyik lasak saja telah menghukum anaknya yang spt dalam gambar di atas.....tapi budak tu mcm best saja duduk kat situ..

memang tak patut buat mcm ni kat anak..ishh...nama lagi budak2..biarlah lasak pun...


.........terima kasih..

45 ulasan:

honeyvsbee berkata...

muka budak tu mcm sedih jer...siap lekat bear duck kat tepi tu...ntah paper

Ziey Zain berkata...

wahh,..comeLLnyee. die tak nak ke??bg sy La,..ehehe..

Mar berkata...

budk yg comel kelihatan sdih,.issshh xptot btol..

naLLysSs berkata...

hahha.. comeyll je budak 2.. tp mmg xppt la wt dak 2 cmtu...

eMMe berkata...

tgk muke baby tu rileks je,
selagi tak menyakitkan dia,
tak perlu risau, rasanye
lebih selamat lekat kat dinding tu
hehehe...

Hanisah Safian berkata...

hadoihhh!! macam ini pon ada kaaa? O.o

Eiymah Fahimah berkata...

sangat comel....hehehe.Apelah mak dia ni,patutnya anak besar ni makin lasak mestilah makin seronok sbb itu tanda otak dia cergas.hehehe..tapi baby ni nasib baik mcm suka je kena lekat dekat dinding.hehehe

ANATI SOKI berkata...

ahaha.. comel je.. cian baby tuh...

kak Erna berkata...

Y Allah..SR...ada ke..ish2 tak de tu..gambar aje kan..sian dia..tak nak bak sini..budak2 memang la lasak..

MAPPIAU berkata...

ehehehe, tapi kiut okey budak tecik tuh tergantung kat situ. Skali ngan itik budak tu pun jadi mangse jugak ayaarrkk..

Ati Masrif berkata...

budak tu pun tgk pikir nape mak
aku ni kejam dan bodoh sgt!!

ala..sian si comel..

Syira Qahira berkata...

salam

awak pun tak patut buat saya macam tue :)

nurayunni berkata...

kciannye bdk tue..kalau jatuh cmne la...

Obie berkata...

wah, cumel la plak kalau lekat kat situ.

hee.
senang nak buat kerja rumah.

:|

Nadia arRumaisha berkata...

haissshhhhh mcm ni pn bole eh...ni mcm si ibu dah geram sgt....huhuhu

Citarasa Rinduan berkata...

alahai..kesiannya baby tu

tak patut

aJa berkata...

lah..ade ke patot..
tp cute lah baby 2..
hik2.. :)

Solihin Zubir berkata...

ish! kalau nak bergurau pon, agak2 la..

Cik Su berkata...

ya Allah kecian nye.. ape tak de hati perut ke wat cam tue.. adui.. pe la mak bapak dia nie.. ade otak ke tak

Syira Qahira berkata...

salam...

dah maafkan lah :)

kenak suruh saya buat entry jugak :)

huhu

Tanpa Nama berkata...

Salam,

Budak tu rileks je. Seolah2 dia kata setakat lekap kat dinding tu no hallah..He he. Cau dulu.

Mountain climber

Nurul Aima Hj Kaim berkata...

alahai comelnya...ni nakal sangat ni..rasanya mak dia pon tau anak dia suka kena buat mcm ni..

sarah berkata...

hehe :)
terima kasih! ^^
minggu depan taw :)

sarah berkata...

dan dan dan
SELAMAT HARI LAHIR yea :)
semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dan semoga sentiasa berjaya dalam apa yan dilakukan ^^

sekamar rindu berkata...

sarah,

tq cik sarah...:)

sekamar rindu berkata...

sarah,

sr tak lupa..:)

sekamar rindu berkata...

Nurul Aima Hj Kaim,

heheh..tu laa nakal sangat..

sekamar rindu berkata...

Syira Qahira,

tq...

sekamar rindu berkata...

Ati Masrif,

hehehe...tu laaa..tu..

sekamar rindu berkata...

Tanpa Nama,

hahaha..wah..mcm perli mak je tu..ehhe..

sekamar rindu berkata...

MAPPIAU,

hehehe...mak dia pun pandai..siap letak itik lagi..:)

sekamar rindu berkata...

kak Erna,

hehehe...

sekamar rindu berkata...

Cik Su,

memang kesian la juga..

sekamar rindu berkata...

Eiymah Fahimah,

tu laa..tu..mungkin dah tak tahan dah kot..

sekamar rindu berkata...

Hanisah Safian,

hehee..ada..

sekamar rindu berkata...

naLLysSs,


ya..sangat comel kan?..

sekamar rindu berkata...

eMMe,

hehe..ya muka nampak cool je..:)

sekamar rindu berkata...

naLLysS,

memang comel..:)

sekamar rindu berkata...

salam.

Mar, sangat kesian..tp budak tu ok je..:)

sekamar rindu berkata...

Ziey Zain,

kat saya pun x apa..:)

sekamar rindu berkata...

honeyvsbee,

nampak cm suka je kan..:)

sekamar rindu berkata...

tq atas komen2 anda..:)

Azwazee Mohd Daim berkata...

nama pon budak..saya pon ade jaga anak sedara..tapi xde r sanggup wat camtu..huhuhu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

ya ampun...gila kamikaze parents budak tue..huhuh sedey tengok...tapi klakar pun ye gak....

sicomot-comel berkata...

budak tu posing comel !!

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy