Sabtu, 18 Disember 2010

Penjaga Gol Vitenam kena cekik kerana tewas 2-0 dengan Malaysia..


kerana Vitenam kalah dengan Malaysia 2-0 Rabu lalu, penjaga gol Vitenam kena cekik ..kesian kat dia...

Malam ini sekali lagi lawan di Vitenam..tak tahulah kena cekik lagi ke tak.. apapun kesian kat dia.....kalau saya..saya akan suruh jurulatih tu saja yang jadi keeper...


Malam ini....Penentuan Malaysia ke Akhir Piala Suzuki......live di astro 813 dan tv1, jam 8.00mlm


23 ulasan:

Nur Ardilla Najwa berkata...

kesian dia.... kejam punya jurulatih.... T_T

teringat kes bapa ugut nk rotan kalau tak menang open game boling suatu ketika dahulu..alhamdulillah... takut punya pasal usaha sampai menang.. hahaha...

mialia berkata...

kurang ajarnye..hehe

Faris CJ berkata...

hahahaha.. tergelak satu family aku tgk

Anisa Hang Tuah berkata...

heh
sebegitu
tak patut betul

kesian keeper tu

kay yea berkata...

usshh..kejam nye coach vietnam..huhu~~

Gen2Merah berkata...

aiyoyo... kejam juga ya...

Wyna Nubies berkata...

aiyokk..jahatnya jurulatih tu..
apa la nasib nya malam ni kalau malayis menang lagi...hu3

cik violet berkata...

x btmbg ase tol..hoho

Rafidah Bakri berkata...

nasib baik rajagopal tak macam ni
hahaha

Leen Ismail berkata...

neh malaysia dah menang..ntah apelah nasib dia ek.huhu

ahsfantasy24 berkata...

alhamdulillah,
die hdup ag.. ^^k

sekamar rindu berkata...

ahsfantasy24,

hehe..hidup lagi..

sekamar rindu berkata...

Leen Ismail,

entahlah..:))

sekamar rindu berkata...

Rafidah Bakri,

jurulatih kita ok..:))

sekamar rindu berkata...

cik violet,

hahaha..suka komen awak..:)

sekamar rindu berkata...

Wyna Nubies,

dia marah la keeper lepas gol mudah..:)

sekamar rindu berkata...

Gen2Merah,

hehe..adalah sikit2 kekejaman tu...

sekamar rindu berkata...

kay yea,

sib baik malaysia tak gitu..:))

sekamar rindu berkata...

Anisa Hang Tuah,

hehe..memang tak patut..:)

sekamar rindu berkata...

Faris CJ,

ehhe..saya pun golak jua...:))

sekamar rindu berkata...

mialia,

ehhe..yaa..lebih kurang gitulah..:))

sekamar rindu berkata...

Nur Ardilla Najwa,

sangat kesian juga..:)

Pakcik Ery Is Me berkata...

kalau kalah jurulatihnya akan dipecat. kerana tekanan menyebabkan jurulatihnya bertindak sedemikian. tidak professional langsung.

www.efyery84.wordpress.com

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy