Isnin, 20 Disember 2010

sejatinya cinta pasangan ini.......terkesima melihat...



cinta sejati ialah cinta yang sangat tulus...dan ikhlas, melihat gambar ini, saya sangat teruja akan kegigihan si si isteri untuk hidup di samping suami dan dua orang anaknya yang normal...sekamar ada kata-kata yang tak seberapa bagi menggambarkan cinta hebat mereka tersebut.


True love...
make life beautiful..
as month turn into years

true love.
as dream are shared by two.
loving bring asmile every mile..
and turn the sky to blue..

true love..
make life beautiful..
as two heart learn to care..
love is a light in the darkest night..
and a joy that to may share..



7 ulasan:

Ayuni berkata...

ys, true love doesn't count physical, love that song, sealed with the kiss....

mamai berkata...

pada sesetengah orang cita itu suci bukana pada rupa dan paras bentuk pada yang lain cinta itu nafsu

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

Sweet.. tak silap pernah baca berita ni dulu tp tak pasti lak pasangan ni ke tak?? Rasanya pasangan lain sebab perempuan yg mempunyai fizikal yg sama tu mempunyai ramai anak & doktor menasihati supaya tak beranak lagi sbab kecacatannya tidak sesuai menampung kandungan. Tp demi cinta si isteri dia sanggup melalui kepayahan mengandungkan zuriat suaminya biarpun dlm tubuh yg tidak sempurna

Reen Azreen berkata...

tacing bace entry ni...tp susah nk crk lelaki mcm tu kn skang nih...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

nih pic lama ...actually they son dah besar panjang...ai ader tgk kat 1 rancangan kat japan yang citer pasal they story...they call SUPERMOM haty tersentuh biler tgk citer dia owg nih...mom dia drive,masak etc mcm owg normal...sangat strong tengok dia punya semangat....that women keja kat bangkel keta....bab repair keta dia cekap taw...awesome rite :))

Tanpa Nama berkata...

i'll always talk to mamairfan..hati mau baik..mulut mau manis.. maksudnya..bila kita mempunyai hati yg baik dan ikhlas segala pertuturan dan juga perbuatan kita tu adalah jujur, tulus dan ikhlas..

-papairfan-

::..Dia daYa..:: berkata...

sangat Tabah perempuan tu menghadapi hidup walaupun tak seperti manusia lain.

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy