Isnin, 13 Disember 2010

Shahz Jazle Bermesej 'Sayang' Di Twitter Dengan Maria Farida




PETALING JAYA: Pelakon Shahz Jazle, 22, dan Maria Farida,yang berusia lewat 30-an, sah sedang hangat dilamun cinta.

Pasangan tersebut mula memberanikan diri bermesej manja dan saling memanggil sesama sendiri dengan panggilan sayang di laman sosial, Twitter baru-baru ini.

Walaupun pasangan itu membuat kenyataan bahawa mereka hanya sekadar kawan rapat, mesej-mesej mereka pada Twitter pula seperti mengiakan perhubungan cinta mereka.

Bagaimanapun, Shahz yang dihubungi mStar Online, Ahad, enggan memberi komen mengenai hal tersebut kerana tidak mau kisah privasi diketahui umum.

"Maaf, saya tidak mahu bercakap tentang hal itu dan tidak mahu kisah cinta saya dijaja.

"Saya buat begini berdasakan pengalaman saya yang lepas dimana kisah cinta saya tidak sudah-sudah dipaparkan di akhbar mahupun laman-laman portal.

"Ini membuatkan keluarga saya tidak senang dengan perkembangan kerjaya saya yang penuh dengan cerita-cerita peribadi. Saya harap anda faham," katanya yang sedang berlakon drama Gemilang arahan Khabir Bahtia bersama dengan Tiz Zaqyah dan Kamal Adli, yang akan disiarkan di TV3 tahun depan.

Sebelum ini, Shahz dan Maria dikatakan sering keluar bersama dan yang terbaru, Maria menunggu Shahz yang sedang membuat sesi fotografi untuk sebuah majalah di dalam kereta.



8 ulasan:

AdiaLuze berkata...

Laaa ye ke...Ish,,cmne la akak leh terlepas amik tau pasal brita ni yee...

Skrg ni tgh trend kot laki muda ngan wanita berusia...Hehehe

wida berkata...

macam2 lah diaorg ni..

TunTeja berkata...

maria farida tu kenal la.

yang sorang lg tu sape ek?

Amirah Yusof berkata...

wuiyh asmara umo 22 ke??ciss

bidadari berkata...

salam sekamarrindu,

ape nak jadi tak taulah...
kalau hati dah suker..umur bukan penghalang...
sama-samalah kita doakan agar mereka berbahgia yer...:)
shah tu bukan ker pelakon baru hero abad ini??

Cahaya Kehidupan berkata...

hurm...semoga dorang bahagia ....

siti murni berkata...

alamak..! baru je nak start minat dengan si Asmara ni...hmmmm...

Solihin Zubir berkata...

tua2 bergetah tu beb..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy