Ahad, 26 Disember 2010

SIGNBOARD TANDAS YANG LAWAK

kalau kat Malaysia pasti akan dirembat seluar dalam dan coli tu..!!


ini pun akan dirembat juga


yang ni pelik...ishh
yang ni lawak sikit..ish hahah


sekadar nak ceriakan suasana....lihatlah signboard tandas yang ada di seluruh dunia...sebenarnya memang banyak...tapi cukuplah 4 yang boleh ditunjukkan....hehehe


mcm-macam dia orang ni..sangat kreatifnya.... ishh.


23 ulasan:

nurulamelyna berkata...

bhahahah lawak xDD kalau saya, segan nk masuk toilet tuu :pp

terima kasih follow blog saya. saya panggil cikgu, boleh? cikgu kan? :)

Baity berkata...

chumel..huu.huuu

Shaheila Malek berkata...

Pic yg ke4 tu lawak..hehe

GadisKecil berkata...

sign yg ke-4 tu dh cam bukan sign toilet tp lelaki gatal.. huhu..

salam blogwalking .. nice entri !

Dinas Aldi berkata...

Salam dik,
yg mengendap tu lawak habess, kahkahkah!

{ finieViolet} berkata...

salam ziarah..terima kasih sbb sudi jenguk blog sy td..siap follow lg.

best blog ni.. sy follow k.. sy pun join segmen B.A tu gak.. ranking 161..

d_LA berkata...

MUAHAHHAHA..GILER LAWAK TUUU..HEHE

Myra Arshad (: berkata...

hahaha. tak sangka ada jugak yg mcm ni :D

aida4eva berkata...

law jumpa t0ilet cam ni mesti tergelak2 dulu baru masuk..haha

MAPPIAU berkata...

hahahaha coli ngan seluar dalam sape la tuh yang jadi mangse huhuhu

bidadari berkata...

salam SR...

tuh seluar dalam baru, ker yg dah digunakan?....hihi..:):)
macam-macam lah..

sicomot-comel berkata...

adeh,,law nak rembat pown,,kena cuci bersih2..bg clorox dlu..~
matikan kuman kumin yg ade..hohoho

sekamar rindu berkata...

salam..sicomot-comel berkata...

hahaha..ya betul2...hehe..

tq singgah komen kat sini.

sekamar rindu berkata...

bidadari,

seluar yg baru tu..nampak cmm baru

sekamar rindu berkata...

MAPPIAU,

hahahha.entah aaa puan..:)

sekamar rindu berkata...

Myra Arshad,

ada...:)

sekamar rindu berkata...

d_LA,

hahahhaha..

sekamar rindu berkata...

{ finieViolet},

sama2..saya pun sama juga ucap terima kasih kerana sudi singgah dan follow my blog

sekamar rindu berkata...

salam...kak.. Dinas Aldi.


hehehe....aah la kak dinas

sekamar rindu berkata...

GadisKecil,

hehehhe..yaaa..setuju

sekamar rindu berkata...

Shaheila Malek,

memamng lawak..:)

sekamar rindu berkata...

Baity,


memang chumel..huu..:)))

sekamar rindu berkata...

nurulamelyna,

hahaha saya pun segak juga..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy