Isnin, 17 Januari 2011

Ahmad Dhani akan menjadi Pengetua Akademi Fantasia 9...

Bakal Pengetua AF9

Ahmad Dhani, berkemungkinan besar bakal menjadi Pengetua AF9, namun begitu berita ini masih belum disahkan oleh pihak Astro. Ahmad Dhani yang pernah mengetuai Band Dewa 19, sebelum ini ada mengumumkan bahawa di akan berkerjasama dengan rancangan realiti popular di Malaysia.

8 ulasan:

MeMHalid berkata...

salam tumpang lalu..
kenapa agaknya x amik orang malaysia je...peserta orang malaysia...lagi sesuai kalau pengetua dari malaysia..banyak yang bagus2 apa?huh x paham....
**hari penuh emosi**

Qamarul berkata...

huhu pggil sam bunkface jadi pengetua jela..

xznie berkata...

ala...amy search ade..xpun ramli sarip..nape pulak nak amik org sbrg sane?dorang sendiri x support kite, kite pulak lebih2 nak support dorang..x paham betul la industri kite ni..

*giler emo*

mia.lia berkata...

af tu xyh ade lgi bgus

MAPPIAU berkata...

errr tak berape kenal sangat lor ngan die hihihi

Syeeda Sobbihi berkata...

minat dgn ahmad dhani, sbb dia komposer yg creative. tetapi, lg sokong klu AF9 diterajui org malaysia. baru laa budak2 akademi yg dibentuk tu ikut corak muzik malaysia kan??

Kaseh berkata...

org indon sikit pun taknak amek sapa2 dari mesia, yg org mesia sibuk nak amek org indon naper..dah takde yg layak ke kat mesia ni..mengong jek..

deqla manjew berkata...

poyo lah..mcm da xde artis m'sia lak!! boikot!!! huhhh

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy