Khamis, 27 Januari 2011

BEN ASHAARI BLOG

  1. Letakkan header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..
    Saya update blog...7 atau 8 entri dalam sehari...selalunya entri yang terakhir ialah puisi2..sebelum masuk tidur

  4. Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..
    sangat berminat..ingin belajar cara-cara abang ben menulis blog..seperti yang saya kata sebelum ini..abg ben ialah ikon saya dalam dunia blogging

  5. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
    Ingin membantu rakan2 blogger yang lain...agar popular juga..hehe


    siapa nak join boleh klik sini

9 ulasan:

Indra Amirrul berkata...

anda ditag..jom singgah utk join..:)

http://fiarcacoutura.blogspot.com/2011/01/peraduan-bergambar-dengan-alam.html

Kakzakie berkata...

Salam...

Confirm kakak tak boleh duduk dalam list. Buat N3 seminggu sekali pun tak sempat.Hehehe....

ecah..merangkap anak cik nan berkata...

smoge msuk list

ecah..merangkap anak cik nan berkata...

smoge msuk list

AZRUL AZMI berkata...

assalamualaikum...
maaf la nyer.. ni nak mintak izin guna nama dalam blog...

http://aazzrruull.blogspot.com/2011/01/kontroversi-af9-siapa-pengetua-kali-ini.html


dah guna nama baru cakap!!!

Sekamar Rindu berkata...

AZRUL AZMI,

walaikummusalam..dizinkan

Sekamar Rindu berkata...

ecah,

harap2 mcm tulah..:)

Sekamar Rindu berkata...

Kakzakie,

terpulang kat abg ben..:)

Sekamar Rindu berkata...

Indra Amirrul,

isnysaAllah....nanti saya jawab tag tu..:)

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy