Isnin, 3 Januari 2011

bila terlupa nak zip seluar...ishh


bila baca blog abg ben... baca entri pasal perkara-pekara yg dia takut.. tergelak saya.. bab "terlupa zip seluar tu.."

sebab berlaku pada saya tahun lepas....lepas ke tandas....terus masuk ke kelas...mengajar macam biasa...selamba...... sehinggalah ada pelajar saya tegur perlahan..

" cikgu...zip tu.."

tangan ku meraba zip....alamak...ish.... malunya....nampaaklah seluar dalam chelsea aku..ishh

satu lag kes di sekolah...pergi ke tandas...tiba-tiba air lak tak ada..ish.....haru... dua peristiwa ini memberi kesan yg mendalam kat saya...ishh... 3 jam terkurung dalam tandas..



18 ulasan:

Nora Shahaira berkata...

dah terkena sekali..selamanya beringat kan..

MAPPIAU berkata...

ish ish ish.... hahahahaha, malunyer bile anak murid tegur auuuwwwwwww

sugar2 kapas strawberry berkata...

sbb tu nk masuk toilet check air dulu..hek3

Ayuni berkata...

hikhik, malunye....

diamuslima berkata...

hehehe... malu tu... sy lak salah masuk tandas... huhu

adan berkata...

hahahaha... malu-malu..

Baity berkata...

walawehhh..malu2..huu.huu..bleh bikin flush muka sendiri di mangkuk tandas..hiksss('',)

Baity berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
FaizalSulaiman berkata...

warghh harap2 tak jadi pd diri sendiri..malu.huhu

Baity berkata...

walawehhh..malu2..huu.huu..bleh bikin flush muka sendiri di mangkuk tandas..hiksss('',)

Faaein Himura berkata...

kenangan cikgu yang tak dilupakan oleh anak2 murid juga.. hehehe..

mamai berkata...

next time kena la check dulu yer tak takut nanti ada yang hilang

New Interesting Manuscripts berkata...

i lagi lah....dah dua tiga kali da x zip....bukan apa kengkadang kita terlupa akan zip itu...hahah....

Ad Rifza berkata...

Teringat satu peristiwa kawan tak zip slr masa dtg kenduri..cepat2 Ad salam n bisik"zip slr ko tu.."haha..jumpa kwn tu asyik nak gelak jer..kah3x..harap jgn jadik pada diri sndirilaa..huhu

sofea berkata...

Opppsss....0 o
V

mia.lia berkata...

hahaha...adesss..malunye..haha

s.y.a.r.q berkata...

wakakaka,,saye pon pernah ternampak sorang budak ni tak zip seluar dye..ternampak warne tetttttttt... tapi malas mau tegur dye sbb mase tu kawan2 laki dye ramai kat situ..ha ha ha ha :))

eeqa~ berkata...

haha.. berangan apelah tu

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy