Jumaat, 14 Januari 2011

cara terbaik nak elak calon exam meniru...



ini adalah cara yang paling berkesan untuk menghalang calon-calon yang menduduki exam daripada meniru..

situasi ini berlaku di China......agak-agak boleh tak dilakukan di Malaysia??


20 ulasan:

Ayuni berkata...

hm, bgus utk praktikkan di universiti masa test, kuiz n final...

nmirmo berkata...

hehehe....harusla diaplikasikan di malaysia....chayok!!!^_^

Azwa Azee berkata...

heheh..mungkin boleh dilakukan kot di Malaysia..who knows..:)

ch!natsu berkata...

hehe terbaikla..~ huhu..

Lara D'yuni berkata...

hahahah... tobat rasa terhalang.. tido pun boleh n... ish3...

Tanpa Nama berkata...

Bagus juga kalau dipraktikkan di sini seba ramai orang yang mengambil peluan meniru waktu periksa. Selain itu saya cadangkan supaya pihak univ sediakan calculator untuk elakkan pelajar tulis formula atau point dengan pensil dalama sarung atau belakang calculator.

Mountain climber

Pendapat Syah berkata...

susah kot nk bg tumpuan nk mnjawab..hehe

Kaseh berkata...

wkakakkaa...kewll..

kelisa_samudera berkata...

pelik2 kat china ni. ni salah satu kepelikannya la. hehe

Gadis Kampung berkata...

nasib baik GK dah abis ngaji..kalau GK tak sanggup buat mcm ni nak jawab exam rasa tensen sangat...

baincardin berkata...

siapa cikgu dia yg ngajor ni? teramat kreatif! ^_^"""

paah mohamad berkata...

SOKONG CADANGAN NI! HAHA

mR.sYaH berkata...

hahah.. boleh dipraktikkn ni.. tp nmpk kelakar sgt r.. camner nk fokus ni..

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

haha...lawak sangat
dah la kepala berat pikir jawapan. hehe...
baik jawab exam macam bilik mengundi tu
ada dinding kiri kanan
Beza Antara HARIMAU MALAYA Dan HARIMAU MALAYSIA
Boleh ker cara ni naikkan TRAFIK ?

EB berkata...

Confirm focus ni.. hehehe....
1803 lapor diri sini.. hehehe..

fa-in berkata...

ish3 camni pon ade..
sy x stuju kalu mlaysia praktik camni. xselesa kut
heheh

ishika si amoi ting-ting berkata...

kalau sek mungkin budak lebih bijak memanipulasi cara ni ngan lebih advince hahaha

wahida berkata...

kahkah..lawak la tgk gambar ni...

diamuslima berkata...

klu jawab mcm ni alamatnya tertido la.. hehehe..

Nour Akmal berkata...

tak sanggup...
panas..!!!

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy