Ahad, 9 Januari 2011

[ gambar ] bila pelajar perempuan menaikkan JARI TENGAH... memang gersang betul..


bayi yg tak berdosa dibuang mcm sampah


pelajar lelaki dan perempuan bermadu asmara


rempit..


pelajar seksi tunjuk alat sulit

lagi kes keuntuhan moral


bermadu kasih bermanja-manja gitu..

dengan lengap berpakaian sekolah lagi ini

nafsu kebinatangan.. budak sekolah


pelajar ni nak apa ni tunjuk-tunjuk ni..?




tak nak cerita banyak... biarlah gambar menceritakan segalanya... inilah anak-anak remaja kita yang akan menjadi tunggak negara masa depan..


betapa malangnya ayah dan ibu mempunyai anak spt ini...

26 ulasan:

ɱìɱìē ℰll◎ berkata...

astgafirullahalazim .. gelap masa depan .. huu .. tak fikir mak ayah kali org2 cm nie

Baity berkata...

ish..dasatnya budak2 skrang..mohon tuhan supanya keturunan saya dijauhi sikap cenggini..Ya Allah sedihnya..

Azwazee Mohd Daim berkata...

terperanjat..mantapkan iman..
see how middle finger can lead u..:(

anaMuslimah berkata...

Ya Allah jadikanlah hati kami serta hati keturunan kami seperti hati wali-waliMu....

adan berkata...

zaman dah berubah... mcm2 hal boleh berlaku... remaja makin berani..

Faaein Himura berkata...

nauzubillah minzalik..

SYaMiLa berkata...

subhanallah..minta2 dijauhkan daripada anak2 kita yg sedang membesar...dan semoga mereka diberi hidayah olehNYA..amin..

My recent post"I Love It So Much… ^_^ "

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

hmmm bdk skrg ni..dasyat.! ;(

Si DauN CeRi berkata...

kalau rasulullah tgk umat islam akhir zaman ni..nescaya baginda akn menitiskan air mata..
perkara besar yg ditarik sehingga manusia melakukan maksiat, yakni perasaan MALU...
sedih tgk budak2 sekolah tu.

Isa berkata...

Salam Cikgu,

Nauzubillah... teruk sangat dah ni gejala negatif di kalangan anak melayu... mencapai tahap kronik.

Tapi sayang... kenapa cikgu gelapkan mata budak2 yang tunjuk mid-finger tu...

Biar gua c&p gambar tu dan publish dalam blog, kalau boleh bagi nama sekolah sekali...

Biar Pak2 Menteri dan ibubapa diorang identify siapa budak2 tak senonoh tu...

Dah alang2 tak malu dengan Allah, apalah kiranya nak malu dengan manusia kan...

Kalau boleh emailkan gambar tu pada gua... zergdukes@gmail.com

Terima kasih dan selamat berhari minggu.

Miss Ran berkata...

dasyat
mcm2la
inilah cabaran buat pendidk

Boloque berkata...

oo..mak ai..teruknya..berubah lah sebelum terlambat yer

hidayah ruslan berkata...

hurm.. apa nak jadi lah budak zaman sekarang. rosak sudah

PuanBee berkata...

asstafiruallah al azim..mintak di jauh kan dari ank2 kita!

iEra NaDiRa berkata...

doakan mereka bertaubat.. insyaAllah, ameen.

siti faridah harun (nama penuh tu) berkata...

macam bangkai

LOkMan HakIM berkata...

Rasulullah S.A.W bersabda:
kebaikan generasi pertama umat ini kerana adanya sifat syahid dan keimanan yg kuat dan binasanya generasi akhir umat ini kerana adanya sifat bakhil dan banyak berangan-angan,
(direkodkn oleh Bukhari dan Muslim.)


inilah yg dikatakan generasi akhir umat yg banyak berangan-angan

Cahaya Kehidupan berkata...

astgafirullahala'zim ...dunia dah nak kiamat..huhu :(

d_LA berkata...

Ya Allah, terkejut tgk sume pic tu..dorang rs bangga sgt kot..

abu muaz berkata...

kalu dah macam ni macam mana nak dapat anak 23 orang... diri sendiri tak terjaga

Tanpa Nama berkata...

Salam,

Barangkali mereka angkat isyarat satu malaysia kot ha ha ha. Tapi tak tau itu bahasa isyarat lucah. Entahlah. Itulah jadinya bila anak2 dijauhkan dari agama serta disogokkan dengan program mungkar percampuran bebas lelaki dan perempuan dalam tv etc. Cuma jagalah anak2 kita serta sentiasa berdoa. Tapi kalau terkena juga nak buat camna sebab environment sekarang terlalu teruk. Saya terpaksa postkan semua anak saya ke sekolah agama serta jauh dari K. Lumpur w/pun menanggung kos lebih untuk selamatkan akidah dan moralnya.Sebab di sini kita jaga anak kita, tapi orang lain tak jaga anak mereka. jadi bermasalah. Selain itu sekarang ni cikgu tak boleh buat apa sebab ibu bapa sekarang terlebih pandai. Jgn cuba2 nak tegur kena maki atau kena samanlah jawabnya.

Mountain climber

sugar2 kapas strawberry berkata...

hmmm.sy pon takathu npe mereka2 yg konon2 bersekolah ni boleh terjebak dgn bnda2 cmni.kurg didikan kot

Gadis~Gula~Gula berkata...

takut tengok ni! saya ada adik yg still budak2 lagi.. malah sye sendiri masih remaja! mcm mana lah masa depan kami kalau suasana macam ni dah macam virus H1N1~ mintak dijauhkan lah perkara2 mungkar dari kami sekeluarga dan keturunan kami~ amin~

MAPPIAU berkata...

Ya Allah, tak terkate ape dah (really speechless) *sedih*

MiSzy DiaN berkata...

runtuhnya moral pelajar sekolah zaman sekrang..huhu sedihnya..

si para para berkata...

ni prektik matapelajaran seks ke?

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy