Rabu, 26 Januari 2011

[ gambar ] gadis muda bersalin di dalam tandas..dan lepas bersalin dia buang anaknya di dalam tong sampah

wanita ini cuba lahirkan anaknya di dalam tandas..hinanya wanita ini!

beliau dengan rakus cuba menarik keluar anaknya..

anaknya hampir keluar dengan darah berlumuran di lantai tandas

kepala bayi yang jelas kelihatan

lalu wanita ini selama saja membuang bayinya ke dalam tandas

wanita ini sempat lagi bersolek sementara anaknya jelas dibuang di dalam tong sampah

bayi yang tidak berdosa..dibuang di dalam tong sampah..kejam ibu muda ini!



Berat betul dugaan yang dihadapi oleh bayi ini..sebaik saja dilahirkan oleh wanita ini...tempat dia adalah di dalam tong sampah... tidak ada perasaan belas kasihan langsung...sangat kejam....apa jenis ibu pun tak tahu......kalau tak nak pun..janganlah buang dalam tong sampah...!!


perempuan yang kejam.......!!!


29 ulasan:

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

betul ke gambar ni?? td baju dia penuh darah.. last pic nampak bersih lak

FaKArePa!n berkata...

gila dahsyat gambar ni.. bahay betol

Pink Pearl Lady berkata...

ya...allah,rasa nak menitik air mata ppl bila melihat wajah comel si anak kecil,mengapa tiada rasa kasih langsung sedangkan haiwanpun tahu sygkan anak,dunia2.....

Aida Radzi berkata...

manusia mmg dh betol2 kejam la.

nida husna berkata...

tak da perasaan langsung pompuan tuh,,kejam

Zaty Anuar berkata...

ya Allah.. berdosanya wanita tu...

dya adriza berkata...

weyh!! ini real ke lakon ke? ya Allah aku rasa nk pitam weyh!

Eda berkata...

masyaAllah...


tapi betul ke gambar ni?..macam pelik je..

apezs shah berkata...

salam sedihnya melihat semua ni... tapi betol ke gambar ni SR??
macamane boleh dirakam camtu?

y-A-n-A berkata...

rasa nak ngis baca entri ni.. sedih nyer dgn nasib baby tu.. :'(

Melor berkata...

salam betul2 kejadian ke ni. klu betul2 kejadian memang kejam la pompua tu. Klu tgk pic akhir mcm lakon aje.

anyss berkata...

Salam,
Mmmmmmmmmmm macam tak sakitpun. Ish biar betul...siapa yang amik gambar?


Jom join;
Kontes Cerita Paling Lawak sedunia

anyss berkata...

Salam,
Mmmmmmmmmmm macam tak sakitpun. Ish biar betul...siapa yang amik gambar?


Jom join;
Kontes Cerita Paling Lawak sedunia

z berkata...

kejam!

gadisBunga berkata...

masa baru dilahirkan baby mana boleh bukak mata lagi....

si para para berkata...

macam cerita ni..

tapi tu la...memang ada manusia di luar sana buat macam ni..
takkan sikit pun dia tak rase sayang dan kesian kat darah daging sendiri..zuriat yang lahir dari rasa cinta mereka..

Cik Eliza berkata...

gggggggrrrrrrrrr~

apakah !!

sadis !!!

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

ap y pmpuan ni cuba tnjukkn dlm pic ni adalah...ramai perempuan gila y kejam kt lua sne.

ria berkata...

betul ke pic nie kamu. . mcm x cayer jer. . tp buang bayi mmg KEJAM ! !

mumblemeen berkata...

macam pernah tengok semua gambar tu,
rasa nya tgk dkt dlm mastika tahun bila punya tahh , 199? ye ?
dah lama la gambar nihh , tp cerita mcm tak betul jeee .

Kaseh berkata...

gilerrrrr....

Shafa berkata...

rsnya gambar tu hanya seperti nasihat. tengok dia pakai baju prom night. kalau di luarnegara, prom night menjadi mlm dmana remaja2 suka buat hbgn seks. dia bagi gambaran la kiranya apa akan terjadi di kendian hari.. lgpn background utk baby dlm tong dengan dlm toilet tak sama..

Tp realiti sekarang, mmg zalim buang bayi. bongoks.

Adzriel AB berkata...

betul tu mumblemeen. mmg dah lama. gambar ni lakonan citer cina kalau tak silap saya. sebagai pengajaran utk semua.

miss ANGIN berkata...

SR . nak mintak tolong promote pasal ni boleh ? http://sekencangangin.blogspot.com/2011/01/luangkan-mase-anda-sedikit-untuk.html . hulur kan tangan ringankan beban .

najwa's berkata...

haish, kompius le. amek mn pic ni. mmg ngeri siot. tp, npe pic last tu bju dia bersih je?

Cik TeN10 berkata...

astaghfirullah hal azim..

sthajar berkata...

manusia zama skrg tak tau takot betol..

Mardhiyah Ismail berkata...

kejamnya..takut tgk..+_+

just.ain berkata...

kuang ajar betol pompuan nih..
bila allah tak bagi zuriat baru dia tahu.. geramnya!

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy