Selasa, 25 Januari 2011

[ gambar ] ibu makan anak sendiri sebab terlalu miskin..tak mampu membeli makanan

kepala anak lelaki yang telah dipotong

mayat anak diletakkan di dalam besen (tanpa kepala)


sangat ngeri

akibat terlalu tidak mampu nak membeli makanan....seorang ibu di Nepal sanggup memotong kepala anaknya sendiri..dan daging anaknya itu digoreng dan dibuat lauk.. lihatlah gambar2 nya...

sangat kejam..kejam..........



46 ulasan:

Atika Natasha berkata...

ya ALLAH..kalu die lap0r,ank die tu lagi la lap0r..snggup die k0rbankan ank utk perut die..ape la nak jadik..spatut nye k0rbankan die utk perut si anak..=(

apezs shah berkata...

YA ALLAH~

alyn shahrom berkata...

haha, dengan sesuka hati nakk cakap, seramm dohh. thanks for sharing the info;)

ciK gAyah kePohh berkata...

heiii tewokkk la mak cm uh

Aida Radzi berkata...

x tahu nk ckp pe..
kesian2 jgk tp....bunuh anak sb nk mkn.

vanilla ice berkata...

masyaAllah
ngerinye....

Gula-gula hati berkata...

alamak...tiba2 pening bile tengok pic nie...
manusia semakin kejam kan..?

Edy Fee berkata...

ibu giler

AZRUL AZMI berkata...

kalu lapar skali pun, tak kan la tak boleh makan daun-daun yang ada tu... so sad... i'm speechless.... What kind of mother are her?

Kaseh berkata...

ya allahhh...patutnya si ibu potong kaki sendiri kalau dah kebulur sgt..haishh..macma takde menda lain nak mkn...
anyway SR. sy singgah ikhlas.. entry menarik pasti sy terjah.. so far hari2 terjah sini..antara tinggal jejak ngan tak jer :)

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

terus rasa loya...

Hannan Al-Qudsey berkata...

astaghfirullahalazimmmmmmmmmmm.. tak kuasa nak tgk! baby lak tu tak peri kemanusiaan langsung.. ye pun miskin anak takde la kurus kering pun.. !!!

si para para berkata...

waaa ni giler ke kanibel nih...
macam tak percaya je...

diamuslima berkata...

btl ke ni??? susah giler utk percaya.. huhuhuhu

Arra berkata...

isk..sanggupnya dia!

IeDa_IsHiDa88 berkata...

mmg kejam... wat pe lahirkan anak klu hanya utk menyeksanye... byk lg kn mknan len kat luar...

Anitafasha berkata...

oh tidak.. Mengerikan..

suka cartoon berkata...

uishh..memang kejam..huhu..seram kowt..

Adzriel AB berkata...

hilang akal betul. hilang rasa kasih sayang.

Asrul "iLham" Sany berkata...

horrornya....

eddy syrol berkata...

sgt kurang hajar ye

ain revival berkata...

sadisnye..
kemiskinan bleyh membuatkan manusia berfikiran x waras~

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

gila kejam
sepatutnya bergadai nyawa untuk anak dia
bukan pentingkan diri sendiri
Mereka ini sangat GOJES !
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
Nak Lagi Pendrive MURAH ?
Bantuan diperlukan! Kasihanilah adik ini...

-arifah- berkata...

astagafirullah...sanggupnya..

a.samad jaafar berkata...

ya Allah...tak tercapai dek akal !!!

mofaizmz berkata...

astaga, igtkan edit je..

Fiq berkata...

eiiiyyaakss. perlu ke sampai mcm tuu sekali? -,-

Nica berkata...

erkk.. takot nya tgk! aish.. macam2.. amek la kucing ke ayam ke makan.. ni anak sniri..huhuhu

AdiaLuze berkata...

Astaghfirullah...Ibu jenis aper la sanggup buat camni...

adan berkata...

ya ALLAH... sampainya hati...
KEJAMNYA DUNIA...!

Isa berkata...

Salam tuan,

Gua baru lepas dinner, mengadap blog dan lihat pada tajuk gua terus klik ke sini... sesudah itu...

Gua berlari ke bilik air.... Lu sudah bikin gua membazirkan dinner gua tadi...

Kejam... tersangatlah kejamnya... hahaha... ibu nepal tersebut...

(harap kejadian tersebut tidak berlaku di Malaysia)

Isa berkata...

Lupa pulak nak bagitau... izinkan gua cilok n3 ini... walau apa pun terjadi... kah..kah...kah...

Gen2Merah berkata...

astaghfirullahhalazim... kejam nya. kan bagus kalau dia makan haiwan2 yang berkeliaran tu drpd makan anak sendiri... eee

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman berkata...

ngeri betul

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

subhanallah ! ;(

amira afiqah bt mohd yusof berkata...

ya allah ;( nak menangis rasa T__T

Kaseh berkata...

SR, sy linkkan entry ni ya..thx

~aSFaLiZa~ berkata...

ya ALLAH !!!

GADAFINY berkata...

poor baby . GOD BLESS HIS SOUL

Jelita Lara berkata...

Ya ALLAH x sanggup aku melihat nya ~

Zue Cancer berkata...

MACAM2 sekarang manusia kjem sgt..ni nak share link for info

http://onlymezue.blogspot.com/2011/01/sape-nak-jamu-mata-ngan-sushi.html

bace sampai habis taw

Saleem berkata...

Gambar nie saya pernah nampak sekitar tahun 90an. Cerita nie dah lama

selipar hijau berkata...

jahiliah sungguh beliau..

Pink Pearl Lady berkata...

macam2,negara asing sampai bunuh anak lapar takdak makanan manakala negara kita ramai yg mati sebab terlebih makann....

sue berkata...

Ngerinya...sian si anak...

on Click berkata...

salam

Ha.... Seringkali ada yg berkata: "aku/saya ni jahil". Pengakuan itu mmg benar. Namun, cara menempatkannya adalah satu kesilapan.

Hal yg berlaku di Nepal itu adalah sebahagian dari kelakuan masyarakat "jahiliyah."

Carilah dan kenal pastilah kelakuan2 apa yg dikandungkan oleh "JAHIL" itu sendiri. Maka, bila berdoa kepada DIA. Kalian akan dibimbing-NYA untuk mempelajari sebab2 yg kalian tidak mahu menjadi seorang yang "JAHIL". Walaupun ada ucapan mengaku diri sebagai yg jahil. Tp, itu mmg benar.

Semoga ALLAH s.w.t tidak mengekalkan JAHIL itu dalam diri kita.

Ya Mahmud; Ya 'Ali; Ya Fathir; Ya Ehsan; Ya Muhsin....

inna lillahi wa inna ilaihi rojiun.

*maaf.. andai bicara ini menghadirkan kebingungan. Namun, DOA ITU "SENJATA" juga "KESELAMATAN".

wasalam

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy