Ahad, 30 Januari 2011

[ gambar ] wanita cukur bulu alat sulit semasa memandu..akibatnya kemalangan berlaku...

MEGAN MARIAH BARNES

FLORIDA, 8 Mac 2010,-- Pelanggaran dua buah kereta di Florida, Amerika berlaku kerana pemandunya cuba untuk mencukur bulu kemaluannya ketika sedang memandu.

Menurut laporan, Trooper Gary Dunick berkata dua kenderaan telah terbabit dalam kemalangan disebabkan wanita itu cuba untuk mencukur kawasan sulitnya, manakala bekas suaminya memegang stereng kenderaan.

Lalu keretanya merempuh belakang sebuah trak.

'Beliau berkata dia baru berjumpa teman lelakinya di Key West dan mahu bersedia untuk kedatangannya,' Dunick memberitahu Key West Citizen. 'Jika saya tidak berada di sana, saya tidak akan mempercayainya. Kira-kira 10 tahun lalu saya telah menahan seorang lelaki di tempat yang sama ... mempunyai tiga atau empat picagari melekat di lengannya. Ia menakjubkan dan saya berfikir, "Tiada akan ada yang lebih dahsyat daripada ini."

Tetapi saya silap...ini lebih dahsyat lagi.'

Dua penumpang wanita dalam trak hanya mengalami kecederaan kecil.

Wanita yang dikenali sebagai Megan Mariah Barnes, lesen memandunya telah dibatalkan selama lima tahun sehari sebelum nahas kerana disabitkan memandu di bawah pengaruh.

Dia sekarang menghadapi dakwaan kerana memandu dengan tanpa lesen, memandu dengan merbahaya, memandu tanpa insurans dan melarikan diri dari tempat kejadian yang menyebabkan kecederaan - kerana dia terus memandu sejauh setengah batu lagi selepas perlanggaran itu.



"balik rumah cukur laaaa..apa kes nak cukur bulu tu time memandu..????... atau bulu tu menganggu di saat memandu....entah laaa..ishh"

4 ulasan:

Tasha berkata...

gila la dia ni....laki dia pulak bodoh

FaKArePa!n berkata...

time drive pon sempat tu..hehe

MAPPIAU berkata...

ayorkkkkkk, ini macam pun hade ker akekeke. sabor je la haih. tak menyempat2 nak mencukur isshhhhh

Tanpa Nama berkata...

ok la tu lepas cukur blh suruh laki jilat mesti best

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy