Ahad, 9 Januari 2011

sayang..abang nak anak 23 orang..bolehkah..?



menjaga payudara, memakan jamu dan selalu bersenam antara petua yang diamalkan oleh Puan Mansura Sirai, 65, yang menjinakkan suaminya...sekaligus membolehkannya dapat ramai anak......sampai 23 orang anak....hebat..



p.s: rasa ingin juga ramai anak mcm tu.......hehe.....



berita lanjut boleh klik sini: harian metro hari ini

44 ulasan:

Miss Izah Mohamed berkata...

rezeki tuuu.... :D

Miss Ran berkata...

kalo laki sngla ckp
perempuan?????

Rozuan Ismail berkata...

23 0rang??boleh wat dua team bola siap skali dgn manager dan coach..huhu

Nora Shahaira berkata...

kalo rs nak duk umah goyang kaki tgok je isteri tu sibuk..tak yah le..(emo tetibe...)

mia.lia berkata...

perghh..operate ok r..
byk tuhhh

MAPPIAU berkata...

wauuuu!!! 23 orang anak?? wahhh saspek la kat puan mansura nih.

mane nak dapatkan petua die yek hahahaha.

Nur Mudrikah berkata...

huiyo..23. tapi alhamdulillah kalo dapat didik anak sebaiknya sebab anak tu amanah Allah.

tak kerja la kalo nak anak sampai seramai tu..huhu

iniialahaku berkata...

pergh..leh wat 2 team bola...lwan ssma ank..rzeki yg mlimpah ruah

Kaseh berkata...

phewww!!

Eda berkata...

mak ai...2 team bole tu....cayalah makcik ni..

sicomot-comel berkata...

respek ar sama org dlu2..
pndai jge body smpai ank berbondong2..
tak macam skrg..
family planning..
xmeriah :(

si para para berkata...

hehe buleh buat team bola tu...hebat2..

siti faridah harun (nama penuh tu) berkata...

wow !!!!!!!!!

s.y.a.r.q berkata...

23?? huisshh. hebat2

Norhayati Rostam berkata...

Gaya hidup.

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

23.?? setahun berapa kali..?? huh.!

Anis izyan Abd Rahman berkata...

perrghh!! wow!
rezeki die sgt murah
alhamdulillah~

Faaein Himura berkata...

pergh... Alahamdulillah..rezeki Allah melimpah ruah.. satu amanah yang besar tu... bestnya.. hahaha...

AiDa AzRyN berkata...

ramai nau.. adeh.. >.<

mofaizmz berkata...

cukup ah boleh buat team bola!

bidadari berkata...

salam SR,

WOW...betul2 power lah makcik Mancura tu..petua dia bolih di ikut!

tapi tulah letih juga anak ramai nie kan...suami patut hargai pengorbanan si isteri yg memberikan zuriat buat suami,bertarung nyawa saat melahirkan...bukan seorang,bukan jgak dua orang....tapi 23 oarang anak fuhhh..letihh hihi..:):)

nampak makcik Mancura tu tak ditelan usia,pada hal dh berumur 65, kulit pun maseh tegang lagi kan..
hasil makan jamulah katakan!

w salam,

sekamar rindu berkata...

bidadari,

hehe..memang power...kena ambik petua2 dari makcik ini..

:)

sekamar rindu berkata...

mofaizmz,

heheh...memang cukup..

sekamar rindu berkata...

AiDa AzRyN,

mcm manalah mereka menguruskan anak2 mereka kan?....

sekamar rindu berkata...

Faaein Himura,

rezeki yang allah swt bagi...syukur kalau dapat mcm tu..

sekamar rindu berkata...

Anis izyan Abd Rahman,

hehe..rezeki mereka sangat murah..

sekamar rindu berkata...

Khairul Atikah @ Cik Yuki,

entahlah susah nak jwb tu...mungkin setiap tahun bersalin kembar kot

sekamar rindu berkata...

Norhayati Rostam,

terima kasih komen sini

sekamar rindu berkata...

s.y.a.r.q,

hehhehe..sangat hebat....sangat jarang kita dengar sampai 23 org anak..

sekamar rindu berkata...

siti faridah harun,


sangat kagum dgn mereka..

sekamar rindu berkata...

si para para,

boleh buat team bola dengn simpanan sekali....

sekamar rindu berkata...

sicomot-comel,

sangat respek juga kat dia orang..

sekamar rindu berkata...

Eda,

kagum bukan? rezeki allah..

sekamar rindu berkata...

Kaseh,


sangat besar rezeki kurniaan Allah..

sekamar rindu berkata...

iniialahaku,


team bola lawan sama sendiri ..yes...boleh buat haha

sekamar rindu berkata...

Nur Mudrikah,

moga makcik dan pakcik tu berjaya dalam mendidik anak2nya..

sekamar rindu berkata...

salam..

sangat kagum...kan puan?

sekamar rindu berkata...

mia.lia,

entah laa.tak tahu pula...operte ke apa ke

sekamar rindu berkata...

Nora Shahaira,

hehe..janganlah emo...:)

sekamar rindu berkata...

Rozuan Ismail,

satu team bola..siap!

sekamar rindu berkata...

Miss Ran,

kena sama2 ambik peranan laaa

sekamar rindu berkata...

Miss Izah Mohamed,

memang rezeki...

~dianakhairi~ berkata...

haa nampak berita ni kat paper tapi tak bace..kagum ngn makcik ni..
semoga kita mampu didik anak-anak kurniaan Allah dgn baik..amin

kami berserah je dengan takdir dan rezeki dari Allah..

waniez berkata...

anak ramai mmg best tp kna ingt tgjwab kt melahirkn, membesrkn dn mendidik. kalu ramai sgt smpi tak terdidik pon payh jgk. kalu blh nk semua anak2 berjaya dunia dn akhirat..QUANTITY vs QUALITY.. ;)

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy