Selasa, 25 Januari 2011

Sebab Apa Fasha Sandha dan Jejai putus....??




Hari ini kisah putus cinta Fasha Sandha & Rizal Ashram( jejai) menggemparkan peminat hiburan tanah air, breaking national news tu...! Kronologi cinta mereka berdua penuh dengan debaran sejak lama dah..sebenarnya apakah punca mereka putus cinta?

ada sumber menyatakan sebelum ini, Fasha Sandha rasa kecewa kerana Jejai, kekasih hatinya Jejai menyambut Tahun Baru bersama ahli keluarga dan bekas isteri di Jepun, ekoran daripada itu, Fasha dengan rasa kecewa dengan tindakan Jejai itu pergi bercuti bersama rakan-rakannya di Bali, di sini tercetusnya kontroversi apabila Fasha sandha berpakaian seksi di Bali tu.

banyak iktibar yang boleh diambil daripada hal ini..


13 ulasan:

LovEmoNEy berkata...

perempuan yang baik hanya untuk lelaki yang baik.. lelaki yang baik hanya untuk pempuan yang baik...

lelaki and perempuan yang haprak.. untuk peempuan and lelaki yang haprak gak.. kuikuikui

atty's berkata...

takde jodoh nak buat camne ...huhuhuuhuhu

najwa napatah berkata...

balasan sesedap oren rampas suami org.heheehe

sicomot-comel berkata...

alahai...
maen jeles2..
pastu putus..
huh..wat kontorbersi aje

azieazah berkata...

Anggap saja tiada jodoh lagi...

Pasni mungkin leh dapat pasangan yang lebih kaya lebih hensem...

dan awek yang lebih cantik, lebih seksi bergaya dan lebih manja..

Ad Rifza berkata...

Tiada jodoh antara mereka..Jodoh kan dariNYA..Moga Fasha dapat jodoh yg boleh guide dia ke arah kebaikan..

dulu sharon, skrg syafiqa berkata...

klu membina kebahagiaan sendiri atas kesengsaraan org lain, kebahagiaan tu x kan kekal lama.. allah tu maha adil, dia x kan biar kan umat nyr bahagia @ sengsara seumur hidup..

syafiqsulaiman berkata...

hurmm..
klo slalu masuk berita..
begini la jadinya..
susah klo nak dgn artis ni..

Syafiq Rosli berkata...

jodoh tak kesampaian..huhu

kalau rajin jom
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

Edy Fee berkata...

'makan dalam ' ayat lovemoney ahaks

Edy Fee berkata...

'makan dalam ' ayat lovemoney ahaks

Kaseh berkata...

karma.... lalala

Cik Eliza berkata...

x suka fasha sendat.

urrggghhh !

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy