Isnin, 21 Februari 2011

Dr Karen Weatherby : Kajian menunjukkan suami memandang payu dara isteri 10 minit boleh memanjangkan umur suami 5-6 tahun..

"panjang umur abang kita ni kan..?"


Merenung payudara isteri selama 10 minit mampu memanjangkan usia suami antara 5 hingga 6 tahun. Bukan jenaka tetapi itulah hasil penemuan sekumpulan penyelidik selepas 5 tahun menjalankan kajian ke atas 200 lelaki tulen di Eropah. Kajian yang diketuai oleh penyelidik wanita iaitu Dr Karen Weatherby di dalam New England Journal Of Medicine menyatakan bahawa renungan selama 10 minit sehari itu bersamaan dengan 30 minit bersenam ( tekan tubi atau jogging selama 30 minit di trek)

Dr. Karen yang telah membuat kajian di 3 buah hospital 2 buah di Frankfurt, dan satu Jerman terhadap 200 orang lelaki, telah membuktikannya...jantung akan berdegup kencang seperti bersenam selama 30 minit, dan degupan jantung ini memberi kesan yang sangat baik terhadap artery di saluran jantung seseorang.

Apabila saya membaca hasil kajian Dr. Karen itu, Dr ini menyatakan aktiviti memandang payudara isteri ini, dikhaskan kepada suami yang sibuk yang tidak sempat untuk melakukan senaman yang aktif, memadailah dengan membuat aktiviti memandang payudara isteri, 3 kali sehari, pagi, petang dan malam...( dah mcm tak de keje lain laaa pulak dah...ishh)


p/s: kesimpulannya:..terasa nak kahwin laaaaa pulak...ishhh......


sumber: klik sini dan sini dan sini

8 ulasan:

Kaseh berkata...

dush dush SR...amboi2 gatai hang nooo.. dan dan nak kawen..

Rozuan Ismail berkata...

kena kahwin cepat2 ni..kalau nak panjang umur la..hehe

rizwan's sweetheart berkata...

hah... baik cpt2 kawen!!

jom singgah blog fda... pompuan mesti kena pandai pakai kain batik ke?

studio kabus berkata...

kalau 20 minit, mahu bertambah 10-12 tahun pulak, ha ha ha

eyna azmi berkata...

uittsss ..cam tu eh?

Farhana Sahri berkata...

hukhukhuk

shima azmi berkata...

haha..pelik2 kajian diaorng nie la..

SYANI berkata...

Itu kalau tenung breast isteri. Kalau tenung breast gilfren cemana pulak?

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy