Khamis, 17 Februari 2011

[ gambar ] anak dara dibunuh dan dagingnya dimakan seluruh kampung di China




Sebuah desa terpencil di negara China, setiap tahun mereka akan melakukan pesta pemotongan 'daging' secara besar-besaran.Kerana bagi mereka, 'daging' merupakan makanan mewah yang susah didapati. Sehingga mereka hanya boleh memakannya setiap tahun sekali saja dan hanya pada hari perayaan tersebut....

kejam nyaaa.....banyangkan kalau adik, dan kakak kita dilakukan sebegitu rupa..?





68 ulasan:

Farra Rossie berkata...

gila laaa!! haishh. minta2 dijauhkan T_T

atty's berkata...

euuw..rasa cam nak muntah lak..!

C I K . F Y Z A berkata...

gamabr ni mcm edit dgn photoshop je?

ch!natsu berkata...

astaghfirullahalazim..

dLa berkata...

gile ke dieorg nie? ish ngeri toi

specky gurlz berkata...

ya allah..takde bende lain ke nak makan seram betol

qin zyie berkata...

ishh,bhaye btol..ade jgak ey mcm ni,kcian kt org yg kne ptong tu..

qhais berkata...

ish2....klu nk bunuh pon cari la yg xcun..huhuhuhu...

rruunn-ziza berkata...

ad lagi golongan mcm nii...kejam2

rruunn-ziza berkata...

eee..ad lg golongan mcm nii

Dawa berkata...

serius ngeri!!

manggosteen berkata...

giler la..cari la bende lain nk dimkn..awek juga yg diorg mkn..

:: Noonoy :: berkata...

errr~ gile la diaorg nie. hishhh~ =.='

Myvitrd berkata...

negara dah maju.. tapi manusia tak bertamadun.. nilah jadinya.. ada ke makan daging manusia.. huhu

dkama berkata...

gile diorang ni...

bajiku shefi berkata...

nauzubillah...

sicomot-comel berkata...

ya Allah..
kejamnya..

masalahnya,,
kenapa mesti ANAK DARA???

eyna azmi berkata...

masa buka page ni tengah makan ...
dah tak leh makan dah tgk nie ....
nauzubillah..mintak jauhkan

alexa yussida berkata...

ya Allah...dorg nih takde perasaan ke ape...kejamnye...syukurlah Islam melarang kita makan bnda pelik2..

umie berkata...

xsanggup rasanya nak tengok...

Sekamar Rindu berkata...

umie,

sangat ngeri...

nohoho =) berkata...

ish...tak de bende lain ke nak buat

Sekamar Rindu berkata...

alexa yussida,

memang jenis yg xde hati dan perasaan..

Sekamar Rindu berkata...

eyna azmi,

ala.....mintaaaaa maaaaaaf...:)

Sekamar Rindu berkata...

sicomot-comel,

memang kejam..

Sekamar Rindu berkata...

bajiku shefi,

sangat kejam..

Sekamar Rindu berkata...

dkama,

org gila pun x wat gini..

Edy Fee berkata...

they are totally crazy ... insane !!!

Sekamar Rindu berkata...

Myvitrd,

memang tak bertamadun..

Sekamar Rindu berkata...

: Noonoy,

memang gilaa....ngeri..

garfield88_aini berkata...

biar betul orang makan orang... peeerrrrhhh!!! Ya Allah...

TeQah Khaire berkata...

gila lah.
geli dan kesian kowt.

Sekamar Rindu berkata...

manggosteen,

ngeri...

Sekamar Rindu berkata...

Dawa,

memang ngeri..

TeQah Khaire berkata...

sangat chomelLAH.

MAPPIAU berkata...

ya rabbi.. ada lagi manusia mcm ni ke..

-papairfan-

adan berkata...

sungguh kejam..!

My Name Is Ayl berkata...

saya tengok mcm tak real.. ce tengok gambar ke 2, tangan kiri org yg memegang parang.
Tapi kalau betul, mereka sangat zalim. Saya sempat nak pitam negok gamba ni.

Eiymah Fahimah berkata...

orang tak berotak..gila betul..huhuhuhu

Sekamar Rindu berkata...

My Name Is Ayl,

real..saya ada byk lagi pic yang tak sanggup nak tunjuk.

gambar tu semuanya asli..

wAnA berkata...

Ishhh!!
Astaghfirullahalazim!!

Sekamar Rindu berkata...

salam...adan,

memang kejam...

Sekamar Rindu berkata...

MAPPIAU,

inilah realiti di luar negara..

Sekamar Rindu berkata...

TeQah Khaire,

heheh..apa yg comel..

Sekamar Rindu berkata...

rruunn-ziza,

ada...:)

Sekamar Rindu berkata...

qhais,

hehe..gitu lak..ek?

Sekamar Rindu berkata...

qin zyie,

memang bahaya dan kejam..

Sekamar Rindu berkata...

dLa..

memang kejam...

Sekamar Rindu berkata...

ch!natsu,

macam tak percaya..kan?

Sekamar Rindu berkata...

C I K . F Y Z A,


tak mungkin....

Sekamar Rindu berkata...

atty's,

hehe..jangan laa muntah..:)

Sekamar Rindu berkata...

Farra Rossie,

minta dijauhkan semua yaa.

Sekamar Rindu berkata...

salam..terima kasih..

saya ucap terima kasih pada yang sudi komen...

inilah bukti kekejaman yang ada berlaku di satu kawasan yang paling miskin di China..

ini adalah realiti..

Siti Nur Amirah berkata...

percaya2..gmbar tak mcm edit..dasyat nye..ingat zaman dulu je mkn dging manusia..T_T

Azwani berkata...

erkkk adalah golongan ni yang akan keluar makan daging orang masa zaman ........ seperti yang dibincangkan dalam Halaqah dulu

Kaseh berkata...

uishhh jgn harap nak g china pasni..tak pasal2 kang..

ishika si amoi ting-ting berkata...

yaallah makin rendah dan hilangnya pedoman hidup manusia...sedangkan zaman batu pon x buat mcm ni..harap tuhan beri kesedran agar mereka tidak menyakiti sesama manusia

lady dayana. berkata...

aaa pening~ rasa nk muntah tgk gmbr ni. adehhhh. astaghfirullah kejam nye dorg ni.

farel berkata...

euww.....gelilah! rasa nak muntah...
PITAMMMM!!!

Sekamar Rindu berkata...

farel,

di negara luar mcm2...

Sekamar Rindu berkata...

lady dayana,

janganlah pening,,,:)

Sekamar Rindu berkata...

ishika si amoi ting-ting,

di negara orang lain budayanya..

:)

Sekamar Rindu berkata...

kak Kaseh,

jgn laa mcm tu....China tu luas..

Sekamar Rindu berkata...

Azwani,

terima kasih sudi komen sini..

Sekamar Rindu berkata...

Siti Nur Amirah,

terima kasih .:)

monsterblog =) berkata...

LOL. Gambar photoshoped, super imposed, sangat tak real. How a body can have a perfect figure eventhough dah mati? See how they lift the body.

KhilafIni berkata...

betul ke ni??aduiii...ngeri2...

Tanpa Nama berkata...

Jangan percaya. Gambar photoshopped.. confirmed.. cuma orang tak siuman sahaja akan buat "karya" macam ni dan buat seolah-seolah betul... tipu.. jangan percaya kerja bangak ni..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy