Jumaat, 4 Februari 2011

[ gambar ] gadis muda takut pisang...pelik tapi benar

pelik tapi benar

Fran Dando yang fobila dengan pisang

Inilah situasi yang sangat pelik yang dihadapi oleh wanita warga Britain ini...Beliau yang bernama Fran Dando sangat geli dan menjadi tidak bermaya tatkala melihat pisang...

sejarahnya bermula semasa wanita ini berumur 7 tahun, ada seseorang yang telah meletakkan sebiji pisang di atas katil beliau semasa dia tidur..dia yang masa tidur waktu tu terasa ada sesuatu benda yang licin dan lembek di bawah badannya..

harap2 rakyat Malaysia tak ada yang berpenyakit ganjil seperti ini yaa.....tapi inilah yang berlaku, pelik tapi benar.



sumber: klik sini

...ada kawan saya...takut apabila lihat orang makan nasi ayam...[ lagi pelik ]

6 ulasan:

Miss Ran berkata...

ade sorg membe sy
segala jenis pisang die tak boleh tengok..apatah lagi dkt ngn die n makan

pisang tipu pun die geli

cerita sebaliknya tatau la...mgkin ade kisah trauma ngn psg

Kaseh berkata...

rasanya ada sebab lain kot dia fobia nih...

tikuzza berkata...

Nice en3....best btul post ni......anyway dah follow awk...

Sayidah Mu'izzah Kamarul Shukri berkata...

salam...

Terima kasih sudi singgah blog Eja tadi. Dah follow blog ni. =)

Fobia dengan pisang. Eja fobia dengan katak. Mula-mula tak geli. Tapi lepas ayah sedara bunuh katak dengan cara cucuk kayu tajam pada badannya, Eja paling geli dengan binatang tu. Lebih geli daripada ular.

sekadar kongsi. =)

Amirrah Zawani berkata...

pelik betul..
ada juga rupanya org geli dgn pisang.. hehe :)

HATYCIKNUURUL berkata...

uitt,mmg pelik org yg tkut n geli ngn pisang,.sy plak geli ngan katak dan sgale bnde yg lembik2,hehe,.same ngn eja,.ter'sangatlahhh geli kot,.huhu.~sekadar berkongsi rasa.~

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy