Sabtu, 5 Februari 2011

[ gambar ] gadis remaja jual seluar dalam untuk tambah pendapatan....

seluar dalam yang dijual


Semenjak kedatangan teknologi IT, salah satu perkara yang paling menonjol sekali yang mengubah konsep perniagaan ialah keupayaan seseorang untuk memulakan perniagaan dengan amat mudah, modal yang amat minimum tetapi dengan pasaran yang amat luas diperingkat global.

Begitulah yang terjadi apabila seorang wanita remaja Singapura memerlukan duit untuk menampung perbelanjaan belajarnya dia dengan mudah menubuhkan sebuah perniagaan yang bermula hampir tanpa modal, tak perlu pejabat serta lain-lain kemudahan yang sempurna. Hanya yang diperlukan ialah sebuah komputer dan talian internet.

Remaja tersebut mempromosikan seluar dalam yang telah dipakainya dan dijual dengan harga RM104.00 sehelai. Pelanggan yang membeli sebanyak 2 helai akan diberikan bonus video clip tarian ghairahnya membuka satu persatu pakaian dalam. Dalam vidie tersebut hanya bahagian mukanya sahaja tidak dipamerkan.

Setakat ini dia telah berjaya menjual sebanyak 200 helai seluar dalamnya sendiri yang dibeli kemudian dipakai untuk sekurang-kurangnya selama 12 jam sebelum dijual. Bermakna dengan pantas dia dapat mengumpulkan sebanyak RM20,800 !. Wow mudahnya berniaga.

Jangan pula nanti ada sahabat-sahabat blogger yang lain cuba mempromosikan seluar dalam mereka untuk jualan kepada pelanggan internet. Takut tak menang tangan menerima tempahan......:)
6 ulasan:

kay_are berkata...

sampai cam2 nak cari duit?? ish ish..

alinac lover berkata...

amboi..sakan org tu berniaga ek

JUNKO-EL-HIDA berkata...

Pengotor la diaorg nie..huhuhu..dah pakai pun nak beli..Bau busuk kotornya..ngeeeeee..tapi di jepun telah menjadi satu kebiasaan dimana tuala wanita yang masih ada darah haid,spender,baju dalam,air kencing malah taik pun bdak2 sekolah jual..Yang pembeli plak comfirm2 gila seks!..hurm..pe ke jadahnya diaorg nie..hihi

sekamar rindu berkata...

salam...kay_are,

kalau dah terpaksa....nak buat mcm mana...:)

Sekamar Rindu berkata...

alinac lover,


hehehehe...

Sekamar Rindu berkata...

JUNKO-EL-HIDA,

memang pengotor...:)

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy