Khamis, 10 Februari 2011

[ gambar ] lelaki ini yang merogol anjing sampai bunting...

Mitchell Marsicano akan dikenakan hukuman 16 tahun jika sabit kesalahan


Entah apa yang merasuki seorang lelaki ( dalam gambar di atas) di Amerika Serikat (AS) ini. Mungkin kerana mempunyai nafsu seks yang sangat luar biasa...lelaki bernama Mitchell Marsicano ini melakukan perbuatan yang menjijikan, iaitu memperkosa seekor anjing hingga anjing betina tu dah bunting. Laman New York Daily News mengungkapkan bahawa aksi gila ini berlaku di suatu apartemen di Kota Long Beach, New York.

kesian kat anjing tu.......


13 ulasan:

Encik MamaT berkata...

bahaya btol.. hehe...

Anis Anisa berkata...

eiiii... x senonoh!!!

wANieYZ berkata...

manusia bt hbungan seks ngan haiwan boleh buat haiwan 2 bunting erk? ehm pelik sbb pernah terbaca pasal ni..klu haiwan ngan manusia, xley buat haiwan bunting etc...paper pun memang dia ni rendah sgt martabat dia..

Adzriel AB berkata...

kalau ikut hukum, anjing tu mesti dibunuh ye?

ika~~ berkata...

boleh ke bunting..?ragu2 lah.
kte pnye gen bkn sma ngn binatang,so klu sperm manusia campur ovum binatang takkan terhasil, kata cikgu biologi aku dlu.

faralovexx berkata...

ish..bley ker cmtu??kejam tul laa..

AdiaLuze berkata...

Astaghfirullahalazimmmmm...PEkehal la sampai binatang pun sanggup nak dirogolnye...Otak letak kat lutut agaknye...HAiiishhhh %$#@%^&

Ooooppsss..terlebih emosi plak...ekekeke

hafiz berkata...

Manusia & Binatang mana boleh bunting oii...

Yang Pasti orang ni giler

nurayunni berkata...

nafsu same je nga binatang die nie...jijik!!

Awang Hafiz berkata...

setahu saya, makhluk berlainan spesies tak akan dapat hasilkan baka, melainkan dengan kuasa Allah. :)

Fahiza berkata...

Astaghfirullahalazim. hilang akal ek orang ni. huhu

Kaseh berkata...

patut hukum bunuh je..bodoh giler..ngan anjing pun sanggup..

Tasha berkata...

macam mana la rupa anak anjing tu nnt agaknya ek

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy