Khamis, 3 Februari 2011

[ gambar ] sup kepala orang untuk hilangkan stress..


Inilah kepala orang yang akan dibuat sup yang disajikan di salah sebuah restoren di China... harga satu kepala orang ini..taklah mahal....sekitar dalam lingkungan RM 50.00. satu kepala.dan dilaporkan ramai yang menggemari sup kepala orang ini...dinyatakan lagi...dengan memakan sup kepala orang akan dapat menyembuhkan penyakit tekanan jiwa atau pun stress...

kepada sesiapa yang selalu stress tu...boleh laaa try tengok..


p/s:.....kejam.


14 ulasan:

IMANSHAH berkata...

geli lah..haish xdapat bayangkan kalau makan kepala kawan sendiri

Hot Mama berkata...

tak sanggup nak makan...biarlah gila @ pun stress sekali pun..ehehe

Entri Terkini : Jalan-jalan Cari Makan

Ayuni berkata...

ei, geli....ntah2 org tu ader penyakit aper, pindah kt si pemakan...

AZRUL AZMI berkata...

kalu boleh sembuhkan cancer ke, ye la jugak... ni just hilangkan stress je pun...

entah2.. lagi stress tengok muka orang tu...

Hot Mama berkata...

tak sanggup nak makan...biarlah gila @ pun stress sekali pun..ehehe

Entri Terkini : Jalan-jalan Cari Makan

bun berkata...

nak try lah

heheeh

terserlah kekejaman :P

||aLeaSaRa|| berkata...

biar betul???kite dah lah tgh makan ni dok menghadap blog tgk lak foto ni bluekkkk....he3...

Tasha berkata...

ish...tak sangguplah! bertambah sress jadinya

nora amila ghazali berkata...

ish3... makin ramaila mati kena bunuh sebab nak kan kepala... huhhhh.

YUL berkata...

teringin pulak tekak nie, hahaha

puanbee berkata...

eii geli sungguh !

iN Laa...~ berkata...

makan kepala kawan sendiri lagi dapat ilangkan stress kot... hahahah

Encik MamaT berkata...

tol ke tu.. apasal tengok kat pic orang tu macam tengah dok ainting.. mungkin ini adalah patung atau apa...

logorithm berkata...

Itu sebenarnya roti jer tuh...

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy