Selasa, 22 Februari 2011

Inilah Kad Jemputan Perkahwinan Putera William & Kate



Sangat simple kan. Tak perlu gambar pasangan pengantin dan grafik 'kerawang' yang pelbagai. Kad ini simple dan nampak elite. Lepas ni mungkin ada bakal pengantin di Malaysia boleh tiru idea ini.

Konsep dia mudah, simple, kemas tapi nampak elite.

ps: kalau tersesat dan tersent kat saya kan best...ishh..mimpi laaa pulak....

7 ulasan:

specky gurlz berkata...

waaa..seronoknye..sekamar rindu kalau tersesat pastu tersend kat awak nk ikot boleh? hehehe

Kaseh berkata...

akak kawen sok takdek de nak buat kad lawa2...photostate jek.. takpun post kat blog.. murah..heeheh org dapat kad kawen dorang buang..wat per nak bazir duit..baik duit tu bg tetamu mkn..takpun simpan utk kegunaan pas kawen..

dLa berkata...

a'ah la ek. simple je. xde crowded sgt. simple n kemas. nice2.

Sekamar Rindu berkata...

dLa,

simple..bestkan??

:)

Sekamar Rindu berkata...

Kaseh,

hehehe..jgn lupe jemput sr ya kak yaaa..:))

Sekamar Rindu berkata...

specky gurlz,

hehe..yaaaa..pasti seronok...:)

HATYCIKNUURUL berkata...

simple n murah,itu pilihan sy,.huhu,.sbb bnyk lg bnde lain nk buat,.hehe

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy