Rabu, 30 Mac 2011

Aktiviti Hari Ini: Mesyuarat Agung PIBG Sekolah..


Hari ini jam 3.00ptg akan diadakan Mesyuarat Agung PIBG kat sekolah, sebagai setiausaha PIBG, saya dah siapkan semua kerja 1 bulan lebih awal..( walaupun sibuk online dan update blog tetap update) agak sibuk hari ini.... ada kerja yg dah selesai..tapi saya akan pastikan semua perjalanan Mesyuarat hari ni berjalan lancar.

  1. Surat Jemputan YB dah selesai
  2. Surat jemputan ibu bapa/penjaga- ( mengumpul usul)
  3. Surat PPD- selesai
  4. Buku Program dah selesai.
  5. Surat semua AJK PIBG, notis mesyuarat
  6. Penyelia jamuan untuk VVIP dan ibu bapa, ( jamuan VVIP lemang, rendang ayam kampung 10 ekor, roti jala. kuih muih,
  7. PA sistem- sudah selesai
  8. Menyediakan butiran2 lengkap mengenai Koko untuk ucapan GB
  9. Memberi taklimat kepada pengawal keselamatan, bagi melancarkan traffic ( ramai ibu bapa penjaga akan hadir)
  10. Berjumpa dengan Ustaz, ( doa permbuka majlis)-- menginagtkan kembali
  11. Berjumpa dengan AJK Cenderahati - (untuk diberikan kpd YB dan PPD)
  12. Menyelia Dewan, backdrop, hiasan bunga, pentasdll
  13. Melihat persembahan, membetulkan apa yang patut- untuk persembahan pelajar, koir "Lagu Insyaallah" dan "Dancing Queen".. sebulan untuk saya melatih ni.
  14. Bertemu dengan Pencatit Mesyuarat-( bagi buku pencatit Mesyuarat, bagi taklimat sikit..)
Semoga Allah SWT mempermudahkan semua urusan saya hari ni....semoga perjalanan mesyuarat hari ni berjalan lancar.......saya gembira sebab kerja dan tanggungjawab yg diamanahkan sudah selesai...cuma satu..



p/s:...sebujur rindu ikhlas menunggu...aku padamu sepenuh kalbu......pernah ku katakan padamu, bahawa aku ingin, menyelam di laut biru untuk mengambil mutiara yang akan ku simpan di hatiku.. pernah ku katakan padamu...akan ku melawan badai, segalanya untukmu.. rumah kita sepi....




16 ulasan:

Axieda'great berkata...

saye x suke meeting
huhuhu bnyak keje

miss frog berkata...

amin...semoga dipermudahkan sgala urusan..

qucachahir berkata...

alaahai..dah lama tak pegi sekolah..hehe

Fitri Senin berkata...

cikgu ke...???

muhamad hanif berkata...

lama tak join mesyuarat PIBG,..

ibuintan berkata...

selamat mengelolakan majlis

maira berkata...

alhadulillah, persediaan dah dibuat sebulan lebih awal, semoga semuanya berjalan lancar ye dik :)

**::CIKNUURUL::** berkata...

salam...=)

sumenye brjln lncar ckgu,jgn rsau,.hehe,.mesyuarat PIBG,.mak je yg pegi baru2 ni,sy xdpt join sbb ade kje,.huhu,.

err,ckgu ni suke buat ayt puitis gitu,.tertanye2 sapekah gerangan dambaan hati ckgu tu ye,.hehe,.

Sekamar Rindu berkata...

*::CIKNUURUL,

terima kasih atas doa cik nurul tu..

Sekamar Rindu berkata...

maira,

terima kasih kak....dah selesai dah kak..semuanya berjalan lancar

Sekamar Rindu berkata...

ibuintan,

terima kasih..:)

Sekamar Rindu berkata...

muhamad hanif,

bila dah kwin dan ada anak yg bersekolah nanti boleh la join..:)

Sekamar Rindu berkata...

Fitri Senin,

alhamdulillah...:)

Sekamar Rindu berkata...

qucachahir,

semuanya dah lama kan...

Sekamar Rindu berkata...

miss frog,

amin..:) terima kasih miss frog..

Sekamar Rindu berkata...

Axieda'great,

memang banyak keje..:)

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy