Sabtu, 19 Mac 2011

Buat seks dengan teman lelaki...kemudian cuba dirogol oleh 10 orang lelaki lain



GERIK: Seorang remaja perempuan Melayu terpaksa lari dalam keadaan separuh bogel sejauh kira-kira satu kilometer bagi menyelamatkan diri daripada diperkosa 10 lelaki sebaik selesai mengadakan hubungan seks dengan teman lelakinya di sebuah ladang kelapa sawit, Sabtu lalu.

Dalam kejadian kira-kira jam 9.40 malam itu, remaja berusia 18 tahun dari sebuah kampung di sini, pada mulanya dibawa bersiar-siar oleh teman lelakinya berusia 20-an dengan motosikal.

Sumber berkata, remaja itu dibawa sejauh kira-kira 40 kilometer sebelum memasuki sebuah ladang kelapa sawit di Kampung Belum Baru dan
mengadakan hubungan seks dengan teman lelakinya itu.


“Bagaimanapun, selepas masing-masing keletihan dan berehat di bawah pokok kelapa sawit, tiba-tiba datang 10 lelaki dengan beberapa motosikal dan cuba merogol remaja itu.


“Disebabkan ketakutan kerana melihat ramai lelaki cuba merogolnya, mangsa meronta dan melarikan diri dengan mencapai seluar dan telefon bimbitnya,” katanya.


Katanya, mangsa hanya sempat memakai seluarnya ketika lari menyelamatkan diri dengan berjalan kaki sejauh kira-kira satu kilometer sebelum menghubungi talian 999.


Menurut sumber, 10 minit kemudian, sepasukan anggota polis tiba dan menyelamatkan remaja itu daripada menjadi mangsa rogol beramai-ramai.


Mangsa kemudian membuat laporan polis pada malam kejadian sebelum dibawa ke Hospital Gerik (HG) dan doktor mengesahkan terdapat kesan
koyakan pada kemaluan mangsa.


p/s: Apakah Moral di sebalik peristiwa ini.....?? [ hari ini saya sebagai guru moral]


76 ulasan:

dLa berkata...

moralnya, jgn la melakukan seks jika lelaki itu bkn suami yg sah. boleh tk moral die cmnie ? hehe

aQi + GenGkey berkata...

moral of the story..
kalo nk sangat buat seks tu kahwin la..
halal..x usah nak buat seks kt ladang sawit..
kat rumah boleh buat dengan aman damai..
ahax..:D

Eyrique Ettiqaz. berkata...

moralnya,ALLAH sentiasa sygkan dia wpon dia dah langgar larangan ALLAH.

Dawa berkata...

moralnya, pdn muka. huhu

Encik MamaT berkata...

haha.. banyak moralnya... nak kupas jenuh tak habis2...

hanim azhari berkata...

org melayu sekarang da xmcm org melayu da..huhuhu

$καяαмɛℓαʓʋяɛ berkata...

moralnya : haha kalau dah miang sangat nak try bende alah tuu kawen jea senang . dah laa dapat dosa . alahai budak zaman sekarangg pelik3 jea .

kira kekuri berkata...

tuh la.kan da nayaa tuh..isk2..kawin dulu.ni la remaja zmn skarang ni =.=

ekom berkata...

macam pelik sempat ladies tu pkai sluar mase nk kene rogol...
moral of the story cerita bia penuh untuk si pembawa berita,and untuk si ladies tu dah tau seks dgn bukn kuhrim tu haram p wat wat pa

Ibnushukran berkata...

ish3.. kan da kantoi wat zina.. astaghfirullah..

eyna azmi berkata...

budak budak sekarang advanced ..tak takut dosa

diana berkata...

tak de moral punye manusia2 dalam drama tersebut..
kecuali polis tu..
hehehehh

Izbeta Shyah berkata...

fullamak, nak 1 dapat sepuluh.? tahu takut pulak rabak lebar2.! aish, akal letak kat lutut ke remaja tu.? alhamdulillah dia selamat.! kalau tak jawab nyer keluar paper lah esok.!

najwa's berkata...

huhu..satu dapat, sepuluh lagi nak. (-.-')

moral : sila insap.

EiyMah@FaTiN berkata...

Moralnya jangan la pergi tempat tempat gelap dan jauh dari orang ramai, kalau jadi macam ni kan susah..huhuhuhu.papepun, Tolongla jangan serahkan diri kepada lelaki yang bukan suami.

Faezah Hannah Al Baj berkata...

astaghfirullahhhh... tu la..nikmat seks nk sekali, tapi yg dpt berkali2...padah berbuat dOsa besarrr

sharamli berkata...

buat jahat dibalas jahat..
k0t

Mr.niklodeon [♂] berkata...

said : tepuk dada, tanya lah iman~

qasehraihan berkata...

harap mereka semua bertaubat nasuha..
kembali ke jalan Allah..
kawen..
bina keluarga bahagia..huhu

Budak Botak berkata...

ha3, buat seks berani lak...

suka cartoon berkata...

tu tandanya Allah 'bayar' cash...huhuhuh..

Amirrah Zawani berkata...

nak buat sex, cari lah tempat yg selamat.. lain kali kalo x kawen lagi tayah la nk gatal2.. kan dah terima padah =_=

abu muaz berkata...

sudah tiada moral lagi ni SR.
moralnya ditelan tsunami

Anne berkata...

setuju dgn dLa hehehe....lagi satu kalau nak buat jugak, sila la buat di rumah ka sebab kalau orang lain nampak mereka akan join sekaki.

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

aishhh! 10org kottt..(-.-")

cik sakdi berkata...

moralnya buat hubungan dalam bilik yg terkunci. haha

sugar2 kapas strawberry berkata...

moral: carilah lelaki yg boleh dibuat suami.bkn yg suke merosakkn

Cutiesifa berkata...

ambik 10 laki terus!!hoho

CintaZulaikha berkata...

btw...nak nasehat pon dah tak ley kan, jadik nak puji sket...lari tajuk daa..suka gambo kat ats tuh, lagi suka dialog dy...hihi

HATYCIKNUURUL berkata...

jgn sesekali prcye kt lelaki even kksih sndri,JIKA IMAN BELOM KUAT,..

sngguh xfhm ape natijah die prcye kt laki tu,.hurmm,.dunia dunia,.

storyfromme berkata...

kesimpulannya jangan percayakan lelaki.

GadisGula-gula berkata...

something wrong somewher e.. adekah...... teman lelaki tu bersubahat ngan 10 laki tu?? hurm............................

Kaseh berkata...

moralnya...jgn jadi bodoh sgt dan mudah percaya pada lelaki.. nak dating pun tak payah la kuar balik mlm2..bila dah nak kena rogol ramai2 baru nyesal tak sudah..

manueng berkata...

pengajarannye, kena jage fitness supaya boleh lari jauh lg...bkn stakat 1km je...kalo fitness dia tggi, 40km pun boleh...sampai rumah trus...

p/s: saje merepek jap =p

nabila faryzza berkata...

moralnya, takpayah la nak menyesal dengan ape yang dia dh buat. salah dia jugakk. ishh! geramnyaa !

Aya Mea berkata...

moralnya jaga lah maruah diri sendiri..jgn m'yesal di kmudian hari..

ZieSalikan berkata...

jangan percaya dengan boyfriend sdiri...

Sekamar Rindu berkata...

ZieSalikan,

apa yg penting...jauhi pergaulan bebas..antara lelaki dan perempuan..

Sekamar Rindu berkata...

Aya Mea,

betul..bila dah jadi mcm ni...dah tak guna..))

Sekamar Rindu berkata...

nabila faryzza,

nasi dah menjadi bubur..nak menyesal apanyaa..:0

Sekamar Rindu berkata...

manueng


hahaha....terbaik cadangan.:)

Sekamar Rindu berkata...

Kaseh,

kak..komen mcm lepaskan geram saja tuu>))

Sekamar Rindu berkata...

GadisGula-gula,

kemungkinan bersubahat pun ya juga..:)

Sekamar Rindu berkata...

GadisGula-gula,

kemungkinan bersubahat pun ya juga..:)

Sekamar Rindu berkata...

storyfromme,

tak semua yg jahat..ada juga lelaki yg baik pun..:)

Sekamar Rindu berkata...

HATYCIKNUURUL,

betul tu..Cik Nurul.:)

Sekamar Rindu berkata...

CintaZulaikha,

hahahha..:))

Sekamar Rindu berkata...

Cutiesifa,

sangat sadis..:))

Sekamar Rindu berkata...

sugar2 kapas strawberry,

sangat setuju dgn kata2 awak tu..:)

Sekamar Rindu berkata...

cik sakdi,

hahahhaa...cantik..:)

Sekamar Rindu berkata...

Anne,

hehhe..komen yg terbaaekk..punya..

Sekamar Rindu berkata...

abu muaz,

betul tu tuan,

:)

Sekamar Rindu berkata...

Amirrah Zawani,

betul..:)) setuju

Sekamar Rindu berkata...

suka cartoon,

setiap perbuatan..pasti ada pembalasannya..:)

Sekamar Rindu berkata...

Budak Botak,

budak sekarang..memang dah pandai2 smua

Sekamar Rindu berkata...

qasehraihan,

harap2 mcm tu laaa

Sekamar Rindu berkata...

FariehanIbrahim [LBC],

ya 10 orang.....:)

Sekamar Rindu berkata...

Mr.niklodeon [♂],

masalahnya dah takde iman laa sbb dok jadi mcm tu..:)

Sekamar Rindu berkata...

sharamli,

ya..betul tu sha..:)

Sekamar Rindu berkata...

Faezah Hannah Al Baj,

tu laaa...kan dah terkena..:)

Sekamar Rindu berkata...

EiyMah@FaTiN,

terlalu mudah gadis diperdaya..

Sekamar Rindu berkata...

najwa's,

mcm beli satu free 1o laaa ni kan?

Sekamar Rindu berkata...

Izbeta Shyah,

tahu lakk takut...tapi kat tuhan tak la ditakutnyaa

Sekamar Rindu berkata...

diana,

memang sangat tak bermoral..:O

Sekamar Rindu berkata...

eyna azmi,

yg dicari nikmat seminit dua...dosa besar tak takut.

Sekamar Rindu berkata...

Ibnushukran,

tu laaaa...zina dosa besar tak takut..1o orang takut pulak..

Sekamar Rindu berkata...

ekom,

kerana nafsu serakah..

Sekamar Rindu berkata...

kira kekuri,

terima kasih komen..

Sekamar Rindu berkata...

$καяαмɛℓαʓʋяɛ,

betul..setuju dengat..kwin saja..

Sekamar Rindu berkata...

dLa,

betul tu...dLa...

Sekamar Rindu berkata...

aQi + GenGkey,

bila dah kwin....pagi petang, siang malam..buat laaa

Sekamar Rindu berkata...

Eyrique Ettiqaz,

allah maha penyayang...

Sekamar Rindu berkata...

Dawa,

padan ngn muka ek..?hahahaha

Sekamar Rindu berkata...

Encik MamaT,

betul..memang banyak moralnya..

Sekamar Rindu berkata...

hanim azhari,

betul tu hanim..:)

Sekamar Rindu berkata...

terima kasih atas komen2 di entri ini....

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy