Sabtu, 19 Mac 2011

[ gambar ] Cara Baru Bawa Anak Semasa Shopping...







Anak sape lah ni....comelnyaaa.....ish.....ish....terasa nak kwin laa pulak tengok anak yang comel ni..

:))





40 ulasan:

cik gege berkata...

comelnya.kalau bdk yg ringan bolehla wat cam ni. tp kalau yang semangat sikit mesti tembus plastik tu...hihihi...

Izbeta Shyah berkata...

stuju dengan cik gege, memang ayat tu yang tercatat dalam minda time tengok gambar ni.!

dLa berkata...

alahai comel nyee. die pun cm syok je duk dlm plastik tu. hehe

anaMuslimah berkata...

alahai!!!comel sungguh!

Titisan Hujan berkata...

ha..pe lgi.kawin laaa
heehe

Encik Amman berkata...

comel gilo anak dia..haha.. bawak pakai pkai plastik comel. tapi cam kejam skit aa haha

dyea irdina berkata...

nak jugak anak comel camtu..agaknya beli plastik dpt pree anak comel ke

hanim azhari berkata...

comel sesangat..rse cm nk cubit2 je pipi dy hehehe

Puanbee berkata...

agak2 umo dia dalam 5 bulan kot comeyyyy

Nayang Ahmad berkata...

alooo comelnye..

p/s : sekamar rindu, cepat la kawen.. ^_^

NUR AYNIE berkata...

comey nyerrr~~~~ hihi...muat plak dia dlm beg plastik tu hihi

NUR AYNIE berkata...

comey nyerrr~~~~ hihi...muat plak dia dlm beg plastik tu hihi

Amirrah Zawani berkata...

hahaha!! mmg comel la.. platik tu tak koyak pulak eh.. tahan :D

Salfiza berkata...

comel!!!!!
budak tu pulak mcm hepi je dok dlm beg plastik tu..haha

ladyzamea berkata...

comel....x sakit ke kaki bdk tu,
huhuhu


sekamar rindu:apa lg,jempotlah khawen,,huhu

CintaZulaikha berkata...

comeynya, anak cina ke jepon tuh...:)

Amanina Sofea berkata...

mcm ank patung je bdak tu...
comel

storyfromme berkata...

alololo comel giler.tapi siyes tak patot buat budak tu camtu.sian die.

sekamar rindu berkata...

storyfromme,

hehe..comel kan.??..ya memang tak patut..wat gitu..

Sekamar Rindu berkata...

Amanina Sofea,

comel kan..? hehehe

Sekamar Rindu berkata...

CintaZulaikha,

anak cina saya rasa...:)) comelnyaaa

Sekamar Rindu berkata...

ladyzamea,

tak sakit...budak comel tu mcm selesa jeee..kan..

Sekamar Rindu berkata...

Salfiza,

ya..mcm dia sukaa kan..?

hehe

Sekamar Rindu berkata...

Amirrah Zawani,

kalau koyak...cian budak tu..:)

Sekamar Rindu berkata...

NUR AYNIE,

comel kan..??? tq singgah komen sini..

Sekamar Rindu berkata...

Nayang Ahmad,

insyaAllah....moga dipercepatkan jodoh..amin

Sekamar Rindu berkata...

Puanbee,

aaah..puanbee, saya rasa pun dlm lingkungan tu..:)

Sekamar Rindu berkata...

hanim azhari,


hehee..geram laaa tu ...:)

Sekamar Rindu berkata...

dyea irdina,

hahaha..beli plastik dapat percuma anak ek??

Sekamar Rindu berkata...

Encik Amman,

betul tu en.amman,..sangat comel..:)

Sekamar Rindu berkata...

Titisan Hujan,

InsyaAllah.....:)

Sekamar Rindu berkata...

anaMuslimah,

memang comel..:)

manueng berkata...

alahai...comelnye....geram tgk...tp cam bahaya la pulak nampak gayenye tu...huhu

Sekamar Rindu berkata...

dLa,

ya..baby tu pun mcm senyum dan suka je kan..??

Kaseh berkata...

alalalal comelnyaaa

Sekamar Rindu berkata...

Izbeta Shyah,

hahaha..kalau koyak plastik tu...abis laa..cian baby tu..

Sekamar Rindu berkata...

cik gege,

yaa..kalau ringan boleh aa buat mcm tu..:)

Sekamar Rindu berkata...

terima kasih..atas komen2 sahabat2 saya...

:)

Sekamar Rindu berkata...

kak..Kaseh,

ya kak..sangat comelnyaa.......best laa kalau dapat anak mcm gini..:))))

Sekamar Rindu berkata...

manueng,

ya..mcm bahaya juga kan..??

hehehe

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy