Selasa, 22 Mac 2011

[ gambar ] Pelacur Robot Yang Pertama Ciptaan Jepun...



Keluaran Jepun awal tahun 2010 adalah Roxxxy, robot berbentuk seorang wanita yang mampu memberi layanan seksual pada lelaki yang kehausan seks..

Dengan fungsi yang sama seperti Sex Dolls yang ada saat ini, tetapi Roxxxy ini jauh lebih canggih kerana di dalam tubuhnya ditanam hardisk, Wi-Fi dan lainnya sehingga Roxxxy boleh berinteraksi dengan lelaki...

Mungkin lebih tepat dikatakan si Roxxxy ini kombinasi antara Sex Dolls dengan robot yang boleh memberi informasi mulai dari cuaca, saham dan lainnya, ditambah perbendaharaan kata yang “nakal” menggoda tentunya.

Inilah beberapa fungsi yang dimiliki Roxxxy:

– Dapat berkomunikasi baik mendengar mahupun berbicara
– Merasakan sentuhan anda, dan bersuara rengekan seperti gadis yang dalam kepuasan seks.
– Boleh “orgasme”
– Di programkan AI (Artificial intelligence) yang membuatnya boleh tahu tentang apa yang disukai dan tidak disukai oleh anda
– Dikeluarkan dalam 5 bentuk gaya yang boleh di pilih:
- Harganya US 7000

11 ulasan:

Gen Fujita berkata...

US$7k? Kira-kira RM21k lebih, buat hantaran kawin anak datuk pun lepas, baik aku kawin anak datuk. Ha ha...

CintaZulaikha berkata...

mcm ni pon ada ka..pasni tak lakulah anak dara, mak dara, janda, janda berhias, mak cik dan nenek tua..kasihannn...hahahha

Encik Amman berkata...

only loser would buy this. cis. get married la. haiya.. ;O

Zaza berkata...

jepun!!!haik!advanced technology lain tak leh ke...ha ha cara nak sembuhkan anak kucing ke perrgh <<lapok dh

Azroy Bin Kassim berkata...

bersepah pompan kt luar.. mmg loser la sape beli.. punye la... haha

Fitri Senin berkata...

seyesly...????

Schubert Serenade berkata...

gila mahal!!baik kawin betul2 je!!xpyh buat ngn robot!!buat ngn bini sndiri..lg puas!!kahkah!!

Myaby berkata...

mak oi.

tak scary ke? huhuhhuh

si para para berkata...

kalau kawin boleh dapat anak..lagi best.

Ekha Miranda berkata...

orang gila jer beli kot..huhuhu

Kaseh berkata...

org giler je akan beli ni mueheheh tapi akak penah tgk benda ni betul2 masa kat US dulu.. akak masuk adultstore dorang..tp bukan yg caggih ni la.. mcm real patung tu..even pegang pun lembut..

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy