Selasa, 15 Mac 2011

[ gambar ] Remaja Perempuan Tertelan Berus Gigi Semasa Berlatih Seks Oral.


Seorang remaja Romania terpaksa menjalani pembedahan kecemasan setelah tertelan berus gigi semasa dia berlatih melakukan seks oral. Andreea Vlad, 16, dari Falticeni di Romania timur, pada awalnya mengatakan dia tertelan berus gigi kerana terjatuh.

Tapi ketika para petugas perubatan melakukan pemeriksaan mereka mendapati bahawa ia tidak memiliki kecederaan yang membuktikan dia telah jatuh. Tetapi setelah ditanya dengan lebih lanjut dia mengakui dia dan beberapa teman telah menonton filem porno dan telah tertelan berus gigi untuk latihan teknik seks oral dan meniru gaya perempuan dalaam filem itu. Seorang jurucakap hospital di Suceava dimana dia dirawat berkata: "Gadis ini sangat bernasib baik. Dia tidak menderita kerosakan dalaman yang teruk kerana tertelan berus gigi"

.




32 ulasan:

muhamad hanif berkata...

wala..macam tu sekali..

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

LOL!
buat malu ajo, huuhu

apezs shah berkata...

perghh gile haha..

Miss Izah Mohamed berkata...

lorh.. gune berus gigi?? erkkk

hanim azhari berkata...

ppodaaaa..berus gigi pon bole jadi huhu

si para para berkata...

err sila haramkan penjualan berus gigi di tempat terbuka.hahaha

Nora Shahaira berkata...

hehe..'semangat' betul dia berlatih

Kaseh berkata...

hek elee..bodo betol budak nih..kalau ye pun nak practise agak2 la carik bahan pun..berus gigi tu besor mana je..wakakka..sengal dah akak...

eihin farahin berkata...

mcm ni pun ada??
adess btol2 memalukn diri..

My Little Diary berkata...

kecik2 lagi nak pandai2 nak buat seks oral...
skola pun tak abis lagi tu..!!

KuNanGKuNanG berkata...

macam2 hal daaa...

maira berkata...

gegeh la sangat blajo mende bukan2.. kan dah dapat habuan...

Adzriel AB berkata...

aduhai...rasa nak gelak pecah perut dah ni..

EYFAalias berkata...

hahahhaha. serius ? Kelaka lah ! Err.

MarlyMarble berkata...

guna lah makanan..br boleh tipu sikit, ckp gelojoh sgt makan.haha

Sekamar Rindu berkata...

MarlyMarble,

heheheheh..dia gadis yg jujur..tak nak menipu..

Sekamar Rindu berkata...

EYFAalias,

memamg kelaka dan pelik..:)

Sekamar Rindu berkata...

Adzriel AB,,

yg peliknya nape sampai nak kena belaja dulu benda2 mcm gitu.??

Sekamar Rindu berkata...

maira,

mcm2 hal laaa kak...ishh..

Sekamar Rindu berkata...

KuNanGKuNanG,

memang pelik dan tak masuk akal..

Sekamar Rindu berkata...

My Little Diary,

hehe..kecil2 dah pandai..di barat..14 tahun tu bukan kira kecik lagu..

Sekamar Rindu berkata...

eihin farahin,

memang sangat memalukan.....

Sekamar Rindu berkata...

kak Kaseh,

memamng bodoh kak.. ada ke patut nak test2 benda2 mcm gini..

Sekamar Rindu berkata...

Nora Shahaira,

hehehehe..memang semangat..:)))

Sekamar Rindu berkata...

si para para,

hehehe..berus gigi tak berdosa...huhuhu

Sekamar Rindu berkata...

hanim azhari,'

gadis memang ni bodoh..

Sekamar Rindu berkata...

Miss Izah Mohamed,

guna berus gigi...

Sekamar Rindu berkata...

apezs shah,

sah memang gila..:)

Sekamar Rindu berkata...

FariehanIbrahim [LBC,

memalukan kaum pompuan saja...:)

Sekamar Rindu berkata...

muhamad hanif,


sangat dasat..

manueng berkata...

bab2 cani rajin pulak amek inisiatif sdiri utk berlatih...huhu

IftiMonstaa berkata...

euwww! sengalnya!

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy