Selasa, 22 Mac 2011

[ gambar ] Wanita yang paling panjang rambut di dunia.......




apa perasaan anda seandainya..malam-malam buta ini di sapa oleh wanita yang rambutnya panjang mcm ni..??

lari atau tidak???..


25 ulasan:

HATYCIKNUURUL berkata...

larikkkkkkkkk

Norhayati Rostam berkata...

Uih, maunya tak lari kalau tengah malam.
Penah gak jalan2 kat pasar, jalan belakang perempuan yang rambutnya panjang sampai ke jalan.
Adoih~ tu dah diikat dah rambutnya.
Free-free je jadi penyapu.

HIDAYAH HIDAIZ berkata...

panjangnye..kagum..kaler kn gold..dh ala2 Rapunzel!ehehe
kalo mlm2 pmpuan rmbut cmni sapa..i'ALLAH cabut lari...huhuhu

Cinta Madu berkata...

ish serammmm! click kat catat ulasa, terus close tab yg ada gmbar tu. huhu. tapi elok jgk, td mengantuk nak buat assignment, lepas tgk terus segar. huhu

CintaZulaikha berkata...

uish kalau yg dah gaya nih negur...mmg langkah seribu la jawabnya...hahhahha

athirah berkata...

naseb dh biasa sbb 2thn duduk ng bedmate rmbt pjg camni.. HAHAHHA.. bila bgn tgh mlm slalu terpijak rmbt dia... cuak gilerr tp lelama ok.. hehehehehhe

azliah mohamed berkata...

ishhh.. x rimas ke...pastu susah nak jaga..silap2 ada kutu..

mr E oSk gurL berkata...

jenuh nk sikat.....tu dia...

Nufaha berkata...

rambut pendek cm laki...pun aku larikkkk...haha...rambut cm neh...apalagi....lari jugak lah...hahaha

halila Ibrahim berkata...

tapi tengok rambut dia cam terjaga la... wlaupun panjang.. rapi n elok..

kalau pakai tudung.. rambut panjang2 cam nie ..susah la..

Zaza berkata...

ya Allah...panjang gilos rambut tuh..hak3...za rmbut pjg kat siku dh tak thn nk jga...hak2...memang larikkkkkk!! tgk puang cmni jejalan m2 tu pon lau tak ikat rmbut..hek2

CIK TOM berkata...

erk serammmmmm~

Nur Hanani berkata...

takut, seram nya kalo jumpa malam2.. Kalau ditepek bedak sejam, kompem pengsan.. :)

Entri Terkini: Keasyikan drama Korea, Segalanya indah..

Azroy Bin Kassim berkata...

tgk muka dulu.. kalau cantik terkam ler ape lagi.. haha

Cik Ika Toppo berkata...

kalo sayo la..sayo lari nusuk bawah katil...haha.menakutkan rmbut panjang2...huhu

kak aton berkata...

kagum..tapi menakutkan..sekali terjumpa mesti fikir itu h...u hehe

kaka berkata...

haha..kale gold xley bla la wey..repunzel2

deqla manjew berkata...

wahh...panjangnyeeee...skunk rmbt sy da pjg pinggang..rase cam nk bela pjg cmnih la..hahaha...

zieyzain berkata...

wahh,..panjangnyee.mesTi susah dia jaga tuu.org salon pun surrender kot,..ehehe...

cik sakdi berkata...

kalau disapa,, amik mancis n campak je kat rambut dia. kekekeh

Azmie berkata...

harus tarik dulu rambut tu.. ori ke palsu.. klo ori harus cabuttttttttttt...!!

si para para berkata...

aku..cat alik but.

Mya Amira berkata...

boleh sakit jantung kalau terjumpe ni.. hee..

anis aniesa berkata...

seram!

Kaseh berkata...

ngeri jek tgk rambut pjg2 nih

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy