Sabtu, 26 Mac 2011

hari kedua perkhemahan pengakap.....


dalam sibuk, tunas puteri dan pengakap camping,
hari ni ada 2 kenduri kwin yg akan dihadiri,
dah lama tak makan kenduri ni..

perjalanan camping semuanya ok...
tak ada yg demam, tak ada yg nak balik rumah,
tahun lepas ada 2 orang pelajar, baru datang camping,
malam dah nak balik..." rindukan mak katanya.."
tahun ni, dah bagi amaran awal2 lagi..agar tak berlaku lagi

malam ni, malam kebudayaan..malam persembahan..
malam yg best..
malam untuk sama2 happy..dengan nyanyian2 yg telah dirancangkan


p/s....masih sempat update lagi nih..

22 ulasan:

HATYCIKNUURUL berkata...

salam ckgu:)

hehe,still smpat ye,wlu bz arini,.

ops,smlm sudh belayar ke alam sedar xsedar,hehe,..rjinnye ckgu menyinggah ke teratak usang sy tu,.thanks bnyk2,.hehe

cik chinta berkata...

salam, cumel je handle sekolah rendah nye camping, kami handle sekolah menengah, hahah,dorg ske p camping, sbb bole dating2, sabar je la

Kakzakie berkata...

Kerana cekap dalam kesibukan masih ada masa nak update... Suka lihat anak-anak beruniform nampak segak....

Rina AVAIL a.k.a cik betty berkata...

sekamar rindu nih cikgu yee..teringat dulu camping ms sekolah..bestt

Adzriel AB berkata...

teringat pulak lah masa jadi pengakap sekolah dulu. mcm main masak2 pulak.

CintaZulaikha berkata...

wahhhhh ada line plak kat tpt kem tuh..:) cayalah cikgu..

dyea irdina berkata...

Camping!!!!! suka!suka!suka! suatu aktiviti paberet dizaman sekolah n bujang2 dlu...tp skrng tak bley la sbb kekangan hero2 yg baru nak membesar..skrng ni sy ada pasang satu niat..nak panjat gunung kinabalu ngan suami n anak2..tp kn tunggu dorng besar..tp bila dorng besar mesti sy dah tua..agaknya mampu tak lagi ek.

Puan Kutu berkata...

nak balik rindu mak??camping apakah??hehe budak2 macam2 ragam..

hanim azhari berkata...

waaa..bestnye da lme xpegi camping

Kaseh berkata...

wahhhh teringat zaman skolah dolu22..beshnya campinggg....hehhe

ika puk puk berkata...

bestnye camping... :)

Sekamar Rindu berkata...

ika puk puk,

camping ketua sekawan...budak2 memang suka...cikgu je la yg letih..:)

Sekamar Rindu berkata...

Kaseh,

terimbau kenangan yaaa...)))

Sekamar Rindu berkata...

hanim azhari,

budak2 la yg paling best...terutama dalam aktiviti kembara malam dan larian komando..

Sekamar Rindu berkata...

Puan Kutu,

budak2 sekolah ni yg terlalu manja...tak leh berpisah dnegan mak dia orang...

tu la menangis...:))

Sekamar Rindu berkata...

dyea irdina,


gunung kinabalu..? waaah..bestnyaaaaa....

Sekamar Rindu berkata...

CintaZulaikha,

ada...bukan camping di dalam hutan., kat sekolah je kak..

Sekamar Rindu berkata...

Adzriel AB,

hehehe..mesti teringat kenangan lama kan..:)

Sekamar Rindu berkata...

Rina AVAIL a.k.a cik betty,

alhamdulillah...cikgu yg mengajar tulis dan baca..:)

Sekamar Rindu berkata...

Kakzakie,

bila dah semua dibereskan...lega sikit nak update..:)

Sekamar Rindu berkata...

cik chinta,

hahahaha..sekolah menengah leh dating2..selalu berlaku tu..:))

Sekamar Rindu berkata...

HATYCIKNUURUL,

masih sempat lagi....:))

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy