Ahad, 27 Mac 2011

Kenapa Sales Promotion mesti gadis?Jawapannya tengok gambar


Sales Promotions Girls....girl itupun dah dikhaskan untuk perempuan
dan tak ada Sales Promotions Boys...so kerja ini memang di khaskan untuk perempuan...
dan cuba kita lihat gambar di bawah...









ini gambar SPG....tapi bagaimana kalau lelaki mengamabil alih
tugas ini.....agak2 laku tak kereta yg nak dijual tu...?


wah..hebat gaya ni.

kete yang sempoi...


sangat bergayakan..?



kesimpulannya....: lelaki memang tak sesuai laa......



sumber: klik sini

11 ulasan:

Penyair SenjA berkata...

oh tidak....;D

hanim azhari berkata...

eeuuww..shekshi mak..wakakaka :p

Abang Stalker berkata...

hahaha..apa ke janggal tgk laki jd model kete cm tu.blh je klu laki nk jd sales promotion.Tp kne dgn gaya la sbg laki abg rs.Da nm lelaki,kena la ada gaya macho tu ckit.x perlu kot nk pki baju seksi2 cm prmpn promote.ahaha..nk gelak la tgk. :D

CintaZulaikha berkata...

hadoii senak prot nengok model laki camtu...hihihi

Encik Amman berkata...

hahahahha!! gay enough~

manueng berkata...

ayu gile diorang...haha~ =p

juju.love.syam berkata...

haha, kelakar gila! macam nak pecah perut nih tgk gambar jantan2 nih.. huhuhu ;)

Khairil Shahmi Shaidun berkata...

Salam , geli tengkuk la bila tengok laki2 jadi sales promotion tu....

Amanina Sofea berkata...

sbb gadis2 nie cantik kot..
kalo tngok kt sukan moto pun msti ade diorg nie..

n u r k i m a berkata...

lau nk letak model laki bole tp jgn la buat gaya konon2 kiut cmtu...geli~~~

Cutiesifa berkata...

atoiii!!!!x sanggup tgk model laki.hehe

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy